Güne başlarken: 12 Kasım'da neler olacak?

Maraton
Maraton

12 Kasım'da yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 5 madde ile şöyle:

Vodafone 39. İstanbul Maratonu koşulacak

                                    
                                    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılacağı maratona, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Diriliş Ertuğrul" dizisi oyuncuları ve Bakanlığa bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla iştirak edecek. Organizasyon kapsamında maraton, 15 kilometre koşu, 10 kilometre koşu ve halk koşusu gerçekleştirilecek. Maraton, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası ayağından başlayıp Sultanahmet Meydanı'nda sona erecek. Maraton nedeniyle bazı yollar kapalı olacak.
Vodafone 39. İstanbul Maratonu koşulacak Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılacağı maratona, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Diriliş Ertuğrul" dizisi oyuncuları ve Bakanlığa bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla iştirak edecek. Organizasyon kapsamında maraton, 15 kilometre koşu, 10 kilometre koşu ve halk koşusu gerçekleştirilecek. Maraton, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası ayağından başlayıp Sultanahmet Meydanı'nda sona erecek. Maraton nedeniyle bazı yollar kapalı olacak.
 ABD Başkanı Trump, Vietnam Devlet Başkanı Quang ile bir araya gelecek

                                    
                                    ABD Başkanı Donald Trump, Hanoi'de Vietnam Devlet Başkanı Tran Dai Quang ile bir araya gelecek, ikili görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.
 Vietnam temaslarının ardından Filipinler'e geçecek olan Trump, ASEAN'ın açılış yemeğine katılacak.
ABD Başkanı Trump, Vietnam Devlet Başkanı Quang ile bir araya gelecek ABD Başkanı Donald Trump, Hanoi'de Vietnam Devlet Başkanı Tran Dai Quang ile bir araya gelecek, ikili görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek. Vietnam temaslarının ardından Filipinler'e geçecek olan Trump, ASEAN'ın açılış yemeğine katılacak.
​Mircea Lucescu yapılacak özel maç öncesi basın toplantısı düzenleyecek

                                    
                                    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Arnavutluk ile 13 Kasım Pazartesi günü yapılacak özel maç öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, maçın hazırlıklarını yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
​Mircea Lucescu yapılacak özel maç öncesi basın toplantısı düzenleyecek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Arnavutluk ile 13 Kasım Pazartesi günü yapılacak özel maç öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, maçın hazırlıklarını yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Formula 1'de sezonun 19. yarışı koşulacak

                                    
                                    Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 19. yarışı Brezilya Grand Prix'si koşulacak.
Formula 1'de sezonun 19. yarışı koşulacak Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 19. yarışı Brezilya Grand Prix'si koşulacak.
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off rövanş maçları oynanacak

                                    
                                    2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off rövanş maçlarında İsviçre ve Kuzey İrlanda ile Yunanistan ve Hırvatistan karşı karşıya gelecek.
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off rövanş maçları oynanacak 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off rövanş maçlarında İsviçre ve Kuzey İrlanda ile Yunanistan ve Hırvatistan karşı karşıya gelecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >