Güne başlarken: 12 Ocak'ta neler olacak?

Çekya seçimleri
Çekya seçimleri

Çekya'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu düzenlenecek... 12 Ocak'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
Başbakan Yardımcısı Şimşek MÜSİAD Başkanlar Toplantısı'nda
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Grand Ankara Otel'de, "2017 Yılı Ekonomik Değerlendirmesi ve 2018 Yılı Beklentileri" konulu MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nın açılışında konuşacak.
Başbakan Yardımcısı Şimşek MÜSİAD Başkanlar Toplantısı'nda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Grand Ankara Otel'de, "2017 Yılı Ekonomik Değerlendirmesi ve 2018 Yılı Beklentileri" konulu MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nın açılışında konuşacak.
Çekya'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu düzenlenecek
Çekya'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu düzenlenecek
Anadolu Efes, Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek
Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 17. haftasında Anadolu Efes, Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek.Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.
Anadolu Efes, Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 17. haftasında Anadolu Efes, Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek.Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.
Başbakan Yıldırım Çankaya Köşkü'nde HSK üyelerini kabul edecek
Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeleri, Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox ve Rolls Royce CEO'su Warren East ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek.
Başbakan Yıldırım Çankaya Köşkü'nde HSK üyelerini kabul edecek Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeleri, Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox ve Rolls Royce CEO'su Warren East ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin programına katılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet'teki Marmara Üniversitesi Rektörlüğü binasında "Marmara Üniversitesi 135. Kuruluş Yıl Dönümü Programı"na katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin programına katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet'teki Marmara Üniversitesi Rektörlüğü binasında "Marmara Üniversitesi 135. Kuruluş Yıl Dönümü Programı"na katılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >