Güne başlarken: 14 Kasım'da neler olacak?

erdoğan
erdoğan

Partilerin grup toplantıları gerçekleşecek... 14 Kasım'da yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt’te
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyaretinin ardından Kuveyt'e uçtu. Beyan Sarayı Devlet Konukevi'nde Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim ve Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı ayrı ayrı kabul edecek. Erdoğan, Kuveyt ziyaretinin ardından Katar'a gidecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuveyt’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyaretinin ardından Kuveyt'e uçtu. Beyan Sarayı Devlet Konukevi'nde Kuveyt Meclis Başkanı Merzuk el-Ganim ve Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Hamad es-Sabah'ı ayrı ayrı kabul edecek. Erdoğan, Kuveyt ziyaretinin ardından Katar'a gidecek.
Partilerin grup toplantıları gerçekleşecek
AK Parti, CHP, MHP ve HDP Meclis grup toplantıları düzenlenecek. MHP ile başlayacak olan grup toplantıları CHP ile son bulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuveyt gezisi nedeniyle AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşacak.
Partilerin grup toplantıları gerçekleşecek AK Parti, CHP, MHP ve HDP Meclis grup toplantıları düzenlenecek. MHP ile başlayacak olan grup toplantıları CHP ile son bulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuveyt gezisi nedeniyle AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşacak.
TÜİK, tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayı sanayi ciro endeksi ile ekim ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak. Öte yandan Hazine, 2 ve 10 yıl vadeli iki ihale düzenleyecek.
TÜİK, tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayı sanayi ciro endeksi ile ekim ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak. Öte yandan Hazine, 2 ve 10 yıl vadeli iki ihale düzenleyecek.
İlginç selamlaşmaların olduğu ASEAN Zirvesi son erecek
21 ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen, ilginç selamlaşmaların olduğu 31. Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) Liderler Zirvesi gerçekleştirildi. Neredeyse her sene bir dünya liderinin zor anlar yaşadığı bu selamlaşmada bu sefer de ABD Başkanı Donald Trump zorlanan isim oldu. Zirve bugün kapanış töreniyle sona erecek.
İlginç selamlaşmaların olduğu ASEAN Zirvesi son erecek 21 ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen, ilginç selamlaşmaların olduğu 31. Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) Liderler Zirvesi gerçekleştirildi. Neredeyse her sene bir dünya liderinin zor anlar yaşadığı bu selamlaşmada bu sefer de ABD Başkanı Donald Trump zorlanan isim oldu. Zirve bugün kapanış töreniyle sona erecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >