Güne başlarken: 15 Kasım'da neler olacak?

türkiye katar
türkiye katar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da... 15 Kasım'da yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
TÜİK, ağustos ayı işgücü istatistiklerini açıklayacak
TÜİK, ağustos ayı iş gücü istatistiklerini açıklayacak. Temmuz ayı işsizlik oranı ve işsiz sayısında artış yaşanmıştı. Temmuz'daki işsizlik oranı yüzde 10,7 seviyesinde, işsiz sayısı ise 3 milyon 443 bin olmuştu.
TÜİK, ağustos ayı işgücü istatistiklerini açıklayacak TÜİK, ağustos ayı iş gücü istatistiklerini açıklayacak. Temmuz ayı işsizlik oranı ve işsiz sayısında artış yaşanmıştı. Temmuz'daki işsizlik oranı yüzde 10,7 seviyesinde, işsiz sayısı ise 3 milyon 443 bin olmuştu.
TBMM gündemi yoğun
TBMM Genel Kurulu’nda, Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılmasına ilişkin Kanun Tasarısı üzerinde görüşmeler devam edecek. Öte yandan Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, İçişleri Bakanlığının 2018 yılı bütçesi görüşülecek.
TBMM gündemi yoğun TBMM Genel Kurulu’nda, Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve KHK'larda Değişiklik Yapılmasına ilişkin Kanun Tasarısı üzerinde görüşmeler devam edecek. Öte yandan Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, İçişleri Bakanlığının 2018 yılı bütçesi görüşülecek.
Basketbol’da günün programı
- A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu ikinci maçında Polonya ile karşılaşacak. - Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 7. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk edecek. - Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka-Enisey ve Telekom Baskets-Beşiktaş Sompo Japan maçları oynanacak. - Basketbol ULEB Erkekler Avrupa Kupası'nda TOFAŞ-Ratiopharm, Darüşşafaka-Levallois ve Bayern Münih-Galatasaray Odeabank maçları yapılacak.- Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Bulgaristan temsilcisi Lukoil Academic ile karşı karşıya gelecek.
Basketbol’da günün programı - A Milli Kadın Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu ikinci maçında Polonya ile karşılaşacak. - Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 7. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk edecek. - Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka-Enisey ve Telekom Baskets-Beşiktaş Sompo Japan maçları oynanacak. - Basketbol ULEB Erkekler Avrupa Kupası'nda TOFAŞ-Ratiopharm, Darüşşafaka-Levallois ve Bayern Münih-Galatasaray Odeabank maçları yapılacak.- Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Bulgaristan temsilcisi Lukoil Academic ile karşı karşıya gelecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’da
Dün Kuveyt'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a gitti. Erdoğan, Katar Emirlik Divanı'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani tarafından karşılanacak. Erdoğan ve Al Sani, baş başa gerçekleştirecekleri görüşmenin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 3. Toplantısı'na iştirak edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar’da Dün Kuveyt'te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a gitti. Erdoğan, Katar Emirlik Divanı'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani tarafından karşılanacak. Erdoğan ve Al Sani, baş başa gerçekleştirecekleri görüşmenin ardından Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 3. Toplantısı'na iştirak edecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >