Güne başlarken: 16 Aralık'ta neler olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

16 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
​MHP Genel Başkanı Bahçeli sertifika törenine katılacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 14. dönem eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla parti genel merkezinde düzenlenecek sertifika törenine katılacak.
​MHP Genel Başkanı Bahçeli sertifika törenine katılacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyaset ve Liderlik Okulu'nun 14. dönem eğitim faaliyetlerinin tamamlanması dolayısıyla parti genel merkezinde düzenlenecek sertifika törenine katılacak.
Süper Lig'de bugün 3 maç oynanacak
Süper Lig'in 16. haftası 3 karşılaşma ile başlayacak.14.00 Gençlerbirliği-Kasımpaşa16.30 Aytemiz Alanyaspor-Demir Grup Sivasspor19.30 Trabzonspor-Bursaspor
Süper Lig'de bugün 3 maç oynanacak Süper Lig'in 16. haftası 3 karşılaşma ile başlayacak.14.00 Gençlerbirliği-Kasımpaşa16.30 Aytemiz Alanyaspor-Demir Grup Sivasspor19.30 Trabzonspor-Bursaspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Meridyen Derneği 7. Hadis ve Siret Araştırmaları Ödül Töreni'ne ve AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katılacak.Başbakan Binali Yıldırım ise partisinin Artvin 6. Olağan İl Kongresine katılacak ve ardından Artvin Valiliğini ziyaret edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Meridyen Derneği 7. Hadis ve Siret Araştırmaları Ödül Töreni'ne ve AK Parti Yalova İl Kongresi'ne katılacak.Başbakan Binali Yıldırım ise partisinin Artvin 6. Olağan İl Kongresine katılacak ve ardından Artvin Valiliğini ziyaret edecek.
2'si yerli 6 film vizyona girdi
Türkiye sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli, 6 film vizyona girecek. Bunlar; "Papatya", "The Party", "Somali Korsanları", "Godard ve Ben", "Yeni Yıl Tehlikede", "Poyraz Karayel: Küresel Sermaye"
2'si yerli 6 film vizyona girdi Türkiye sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli, 6 film vizyona girecek. Bunlar; "Papatya", "The Party", "Somali Korsanları", "Godard ve Ben", "Yeni Yıl Tehlikede", "Poyraz Karayel: Küresel Sermaye"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >