Güne başlarken: 16 Ekim'de neler olacak

Güne başlarken: 16 Ekim'de neler olacak
Güne başlarken: 16 Ekim'de neler olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım MGK ve Bakanları Kurulu toplantısında 16 Ekim'de yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 3 madde ile şöyle:

Haftanın son maçı Bursaspor-Osmanlıspor

                                    Süper Lig'in 8. haftası, Bursaspor-Osmanlıspor maçıyla tamamlanacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda oynanacak olan bu zorlu randevu saat 20.00´da başlayacak ve maç beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Haftanın son maçı Bursaspor-Osmanlıspor Süper Lig'in 8. haftası, Bursaspor-Osmanlıspor maçıyla tamamlanacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu´nda oynanacak olan bu zorlu randevu saat 20.00´da başlayacak ve maç beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
İş gücü istatistikleri açıklanacak

                                    Türkiye İstatistik Kurumu, Eylül 2017'ye ilişkin Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi'ni ve Temmuz 2017'ye ilişkin İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. 
  
Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2017 yılı Haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 124 bin kişi artarak 3 milyon 251 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise değişim göstermeyerek yüzde 10,2 seviyesinde gerçekleşti.
İş gücü istatistikleri açıklanacak Türkiye İstatistik Kurumu, Eylül 2017'ye ilişkin Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi'ni ve Temmuz 2017'ye ilişkin İşgücü İstatistiklerini açıklayacak. Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2017 yılı Haziran döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 124 bin kişi artarak 3 milyon 251 bin kişi oldu. İşsizlik oranı ise değişim göstermeyerek yüzde 10,2 seviyesinde gerçekleşti.
Cumhurbaşkanı ve Başbakan MGK ve Bakanlar Kurulu’na katılacak

                                    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu toplantılarına katılacak.
Cumhurbaşkanı ve Başbakan MGK ve Bakanlar Kurulu’na katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek Milli Güvenlik Kurulu ve Bakanlar Kurulu toplantılarına katılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >