Güne başlarken: 19 Aralık'ta neler olacak?

Fenerbahçe Doğuş
Fenerbahçe Doğuş

Fenerbahçe Doğuş, Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek... 19 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Cibuti Cumhurbaşkanı Guelleh geliyor

                                    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh'i resmi törenle karşılayacak. Baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşmaların imza töreninin ardından Erdoğan ve Guelleh, ortak basın toplantısı düzenleyecek.
Cibuti Cumhurbaşkanı Guelleh geliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Omar Guelleh'i resmi törenle karşılayacak. Baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşmaların imza töreninin ardından Erdoğan ve Guelleh, ortak basın toplantısı düzenleyecek.
Fenerbahçe Doğuş, Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek

                                    Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek. Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ise Beşiktaş Sompo Japan-Oostende ve Petrol Olimpija-Banvit karşılaşmaları yapılacak.
Fenerbahçe Doğuş, Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasında Fenerbahçe Doğuş, Sırbistan'ın Kızılyıldız MTS takımını konuk edecek. Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ise Beşiktaş Sompo Japan-Oostende ve Petrol Olimpija-Banvit karşılaşmaları yapılacak.
Bütçe görüşmeleri devam ediyor

                                    TBMM Genel Kurulunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2018 yılı bütçeleri ele alınacak.
Bütçe görüşmeleri devam ediyor TBMM Genel Kurulunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığının 2018 yılı bütçeleri ele alınacak.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu Moldova'da

                                    Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Karma Ekonomik Konsey (KEK) toplantısı çerçevesinde Moldova Ekonomi Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Octavian Calmic ile görüşecek. Çavuşoğlu, daha sonra Moldova Başbakanı Pavel Filip ve Moldova Cumhurbaşkanı Igor Dodon ile bir araya gelecek.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu Moldova'da Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Karma Ekonomik Konsey (KEK) toplantısı çerçevesinde Moldova Ekonomi Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Octavian Calmic ile görüşecek. Çavuşoğlu, daha sonra Moldova Başbakanı Pavel Filip ve Moldova Cumhurbaşkanı Igor Dodon ile bir araya gelecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >