Güne başlarken: 22 Aralık'ta neler olacak?

Antalyaspor
Antalyaspor

Süper Lig Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor maçıyla başlıyor... 22 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron basın açıklaması yapacak
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına karşı ezici üstünlükle alınan kararın ardından ABD sessizliğe büründü. Fransa’da bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Elysee Sarayı'ndaki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.
Filistin Devlet Başkanı Abbas ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron basın açıklaması yapacak Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına karşı ezici üstünlükle alınan kararın ardından ABD sessizliğe büründü. Fransa’da bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Elysee Sarayı'ndaki görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.
Konut satış istatistikleri açıklanacak
TÜİK, 2016'ya ilişkin sosyal koruma ile bu yılın kasım ayına ait konut satış istatistiklerini açıklayacak.
Konut satış istatistikleri açıklanacak TÜİK, 2016'ya ilişkin sosyal koruma ile bu yılın kasım ayına ait konut satış istatistiklerini açıklayacak.
Bütçe görüşmelerinde son gün
TBMM Genel Kurulunda, 2018 yılı bütçesinin tümü üzerinde son konuşmalar yapılacak, ardından 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı oylanacak. Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bütçe görüşmelerinin kapanış oturumuna katılacak.
Bütçe görüşmelerinde son gün TBMM Genel Kurulunda, 2018 yılı bütçesinin tümü üzerinde son konuşmalar yapılacak, ardından 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı oylanacak. Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bütçe görüşmelerinin kapanış oturumuna katılacak.
Bu hafta 8 film vizyona girecek
Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girecek. Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği ve Mehmet Günsür'ün başrolünde yer aldığı "Martıların Efendisi" izleyici ile buluşacak. İşte o filmler; "Acı Tatlı Ekşi", "Düş Kırgınları", "Belalılar", "Dönme Dolap", "Eyvah Annem Dağıttı! 2", "Pes Etme" ve "Ferdinand".
Bu hafta 8 film vizyona girecek Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 8 film vizyona girecek. Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği ve Mehmet Günsür'ün başrolünde yer aldığı "Martıların Efendisi" izleyici ile buluşacak. İşte o filmler; "Acı Tatlı Ekşi", "Düş Kırgınları", "Belalılar", "Dönme Dolap", "Eyvah Annem Dağıttı! 2", "Pes Etme" ve "Ferdinand".
Süper Lig'de bu hafta Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor maçıyla başlayacak
Süper Lig'in 17. haftası, Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor maçıyla başlayacak. Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşma 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.
Süper Lig'de bu hafta Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor maçıyla başlayacak Süper Lig'in 17. haftası, Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor maçıyla başlayacak. Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşma 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >