Güne başlarken: 23 Eylül'de neler olacak?

tsk tank
tsk tank

23 Eylül'de yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıklı 'Güne başlarken' bültenimize göz gezdirin.

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda ilk maç bugün

                                    Azerbaycan ve Gürcistan'ın birlikte düzenlediği Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, C Grubu ilk maçında TSİ 19.30’da Rusya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye, Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna ile C Grubu’nda yer alıyor.
Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda ilk maç bugün Azerbaycan ve Gürcistan'ın birlikte düzenlediği Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, C Grubu ilk maçında TSİ 19.30’da Rusya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye, Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna ile C Grubu’nda yer alıyor.
Bakanı Tüfenkci, Neşet Ertaş'ın anma programına iştirak edecek

                                    Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kırşehir’de Ahi Evran-ı Veli Külliyesi'ni ve Belediyeyi ziyarete edecek, Ahilik Haftası kutlamaları resmi töreni ile . 25 Eylül 2012’de aramızdan ayrılan Neşet Ertaş'ın anma programına iştirak edecek.
Bakanı Tüfenkci, Neşet Ertaş'ın anma programına iştirak edecek Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kırşehir’de Ahi Evran-ı Veli Külliyesi'ni ve Belediyeyi ziyarete edecek, Ahilik Haftası kutlamaları resmi töreni ile . 25 Eylül 2012’de aramızdan ayrılan Neşet Ertaş'ın anma programına iştirak edecek.
Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi bu akşam 19:30'da

                                    Süper Lig'in 6. haftasında Atiker Konyaspor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe-Beşiktaş maçları oynanacak. Ali Palabıyık’ın yöneteceği Şükrü Saraçoğlu’ndaki derbi 19:30'da.
Fenerbahçe – Beşiktaş derbisi bu akşam 19:30'da Süper Lig'in 6. haftasında Atiker Konyaspor-Teleset Mobilya Akhisarspor, Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe-Beşiktaş maçları oynanacak. Ali Palabıyık’ın yöneteceği Şükrü Saraçoğlu’ndaki derbi 19:30'da.
Irak ve Suriye tezkeresi bugün TBMM’de görüşülecek

                                    TBMM
Genel Kurulu, Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete
verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresini
görüşmek üzere olağanüstü toplanacak.
Irak ve Suriye tezkeresi bugün TBMM’de görüşülecek TBMM Genel Kurulu, Irak ve Suriye'ye sınır ötesi operasyon konusunda hükümete verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresini görüşmek üzere olağanüstü toplanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >