Güne başlarken: 28 Aralık'ta neler olacak?

Ekonomi güven endeksi
Ekonomi güven endeksi

28 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Beşiktaş Osmanlıspor karşısında

                                    Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda iki maç oynanacak. Günün programı şöyle: 
  
16.30 Boluspor-T.M. Akhisarspor 

  
20.30 Beşiktaş-Osmanlıspor
Beşiktaş Osmanlıspor karşısında Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda iki maç oynanacak. Günün programı şöyle: 16.30 Boluspor-T.M. Akhisarspor 20.30 Beşiktaş-Osmanlıspor
TÜBİTAK Ödül Töreni düzenlenecek

                                    Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek 2017 Yılı TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Töreni ve Resepsiyonu düzenlenecek. Törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Erdoğan iştirak edecek.
TÜBİTAK Ödül Töreni düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek 2017 Yılı TÜBİTAK Bilim, Özel, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Töreni ve Resepsiyonu düzenlenecek. Törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Erdoğan iştirak edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Fidan’ı kabul edecek

                                    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ayrı ayrı kabul edecek, TÜBİTAK Ödül Töreni'ne katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Fidan’ı kabul edecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ayrı ayrı kabul edecek, TÜBİTAK Ödül Töreni'ne katılacak.
TÜİK, Ekonomik Güven Endeksi’ni açıklayacak

                                    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), aralık ayına ilişkin Ekonomik Güven Endeksi, ekim ayına ilişkin katı yakıtlar verileri ile 2016 yılı maden işletmeleri su, atıksu ve atık istatistiklerini açıklayacak. Öte yandan Merkez Bankası kasım uluslararası rezervler ve döviz likiditesi ile haftalık para ve banka istatistiklerini ve ekim konut fiyat endeksini duyuracak.
TÜİK, Ekonomik Güven Endeksi’ni açıklayacak Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), aralık ayına ilişkin Ekonomik Güven Endeksi, ekim ayına ilişkin katı yakıtlar verileri ile 2016 yılı maden işletmeleri su, atıksu ve atık istatistiklerini açıklayacak. Öte yandan Merkez Bankası kasım uluslararası rezervler ve döviz likiditesi ile haftalık para ve banka istatistiklerini ve ekim konut fiyat endeksini duyuracak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >