Güne başlarken: 29 Aralık'ta neler olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan MKYK'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan MKYK'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısına katılacak... 29 Aralık'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Girişimci ve yenilikçi üniversiteler açıklanacak

                                    Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TÜBİTAK'ta, "Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi - 2017" sonuçlarını açıklayacak.Geçtiğimiz yıl "Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi" sonuçlarına göre Sabancı Üniversitesi, Türkiye'nin en girişimci ve yenilikçi üniversitesi olmuştu. Bu üniversiteyi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Boğaziçi Üniversitesi izlemişti.
Girişimci ve yenilikçi üniversiteler açıklanacak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TÜBİTAK'ta, "Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi - 2017" sonuçlarını açıklayacak.Geçtiğimiz yıl "Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi" sonuçlarına göre Sabancı Üniversitesi, Türkiye'nin en girişimci ve yenilikçi üniversitesi olmuştu. Bu üniversiteyi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ), İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Boğaziçi Üniversitesi izlemişti.
Başbakşehir Başkanı Gümüşdağ, AA Spor Masası’na katılıyor

                                    İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda AA Spor Masası'na katılacak.
Başbakşehir Başkanı Gümüşdağ, AA Spor Masası’na katılıyor İstanbul Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda AA Spor Masası'na katılacak.
AK Parti'de MKYK toplanıyor

                                    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde MKYK toplantısına katılacak.
AK Parti'de MKYK toplanıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde MKYK toplantısına katılacak.
Dış ticaret istatistikleri açıklanacak

                                    TÜİK, kasım ayı dış ticaret istatistikleri ile 2017 yılı bitkisel üretim verilerini açıklayacak. Geçtiğimiz ay bir önceki yılın aynı ayına göre ihracat birim değer endeksi yüzde 2,9, ithalat birim değer endeksi de yüzde 8 arttı.
Dış ticaret istatistikleri açıklanacak TÜİK, kasım ayı dış ticaret istatistikleri ile 2017 yılı bitkisel üretim verilerini açıklayacak. Geçtiğimiz ay bir önceki yılın aynı ayına göre ihracat birim değer endeksi yüzde 2,9, ithalat birim değer endeksi de yüzde 8 arttı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >