Güne başlarken: 29 Ekim'de neler olacak?

erdoğan
erdoğan

Cumhuriyetimizin 94. yılı kutlu olsun... 29 Ekim'de yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Trabzonspor, Galatasaray'ı ağırlıyor

                                    Süper Lig'de 10. haftaya Atiker Konyaspor-Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor-Demir Grup Sivasspor, Bursaspor-Antalyaspor ve Trabzonspor-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek. Dev Trabzospor-Galatasaray karşılaşması saat 19:30'da beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Trabzonspor, Galatasaray'ı ağırlıyor Süper Lig'de 10. haftaya Atiker Konyaspor-Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor-Demir Grup Sivasspor, Bursaspor-Antalyaspor ve Trabzonspor-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek. Dev Trabzospor-Galatasaray karşılaşması saat 19:30'da beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Yurdun dört bir yanında Cumhuriyet kutlanıyor

                                    Türkiye
Cumhuriyeti'nin 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yurtta, KKTC'de ve yurt
dışındaki temsilciliklerde törenler düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip
Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek,
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikatı kabul edecek ve resepsiyon verecek.
Programlara TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım da
katılacak.
Yurdun dört bir yanında Cumhuriyet kutlanıyor Türkiye Cumhuriyeti'nin 94. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yurtta, KKTC'de ve yurt dışındaki temsilciliklerde törenler düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikatı kabul edecek ve resepsiyon verecek. Programlara TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.
Basketbol Süper Lig’de 4 müsabaka gerçekleşecek

                                    Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 4. haftaya Darüşşafaka-Pınar Karşıyaka, Sakarya Büyükşehir Belediyespor-TOFAŞ, Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe Doğuş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Yeşilgiresun Belediyespor müsabakalarıyla devam edilecek.
Basketbol Süper Lig’de 4 müsabaka gerçekleşecek Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 4. haftaya Darüşşafaka-Pınar Karşıyaka, Sakarya Büyükşehir Belediyespor-TOFAŞ, Galatasaray Odeabank-Fenerbahçe Doğuş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Yeşilgiresun Belediyespor müsabakalarıyla devam edilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Türkmenlerini kabul edecek

                                    Cumhurbaşkanı
Erdoğan, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ile Irak Türkmenleri
heyetini ayrı ayrı kabul edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak Türkmenlerini kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeşilay Genel Başkanı Prof. Dr. Mücahit Öztürk ile Irak Türkmenleri heyetini ayrı ayrı kabul edecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >