Güne başlarken: 3 Ocak'ta neler olacak?

Pazar
Pazar

3 Ocak'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
2017 yılı ihracat rakamları duyurulacak
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Wyhndham Otel'de aralık ayı ve 2017 yılı ihracat rakamlarını basın toplantısında açıklayacak.
2017 yılı ihracat rakamları duyurulacak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Wyhndham Otel'de aralık ayı ve 2017 yılı ihracat rakamlarını basın toplantısında açıklayacak.
Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka karşı karşıya gelecek
Basketbol ULEB Avrupa Kupası son 16 turu E Grubu ilk hafta maçında Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka karşı karşıya gelecek.
Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka karşı karşıya gelecek Basketbol ULEB Avrupa Kupası son 16 turu E Grubu ilk hafta maçında Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka karşı karşıya gelecek.
Aralık ayı enflasyon rakamları açıklanacak
TÜİK, aralık ayı ve 2017 yılı enflasyon rakamlarını duyuracak. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) Kasım ayında aylık yüzde 1,49 artarken; ÜFE ise yüzde 2,02 yükseldi. Yıllık TÜFE yüzde 12,98; ÜFE 17,30 oranında arttı.
Aralık ayı enflasyon rakamları açıklanacak TÜİK, aralık ayı ve 2017 yılı enflasyon rakamlarını duyuracak. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) Kasım ayında aylık yüzde 1,49 artarken; ÜFE ise yüzde 2,02 yükseldi. Yıllık TÜFE yüzde 12,98; ÜFE 17,30 oranında arttı.
Arif V 216 filminin basın özel gösterimi yapılacak
Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı ve pek çok ünlü oyuncunun rol aldığı "Arif V 216" filminin basın özel gösterimi oyuncuların katılımıyla Kanyon AVM'de yapılacak.
Arif V 216 filminin basın özel gösterimi yapılacak Cem Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı ve pek çok ünlü oyuncunun rol aldığı "Arif V 216" filminin basın özel gösterimi oyuncuların katılımıyla Kanyon AVM'de yapılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >