Güne başlarken: 5 Ocak'ta neler olacak?

Fenerbahçe Doğuş
Fenerbahçe Doğuş

4 Ocak'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa’ya gidiyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan resmi ziyarette bulanacağı Fransa'ya hareket edecek. Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından Elysee Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak. Baş başa görüşme gerçekleştirecek Erdoğan ve Macron, daha sonra heyetler arası resmi öğle yemeğine katılacak. İki Cumhurbaşkanı daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa’ya gidiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan resmi ziyarette bulanacağı Fransa'ya hareket edecek. Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından Elysee Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak. Baş başa görüşme gerçekleştirecek Erdoğan ve Macron, daha sonra heyetler arası resmi öğle yemeğine katılacak. İki Cumhurbaşkanı daha sonra ortak basın toplantısı düzenleyecek.
İçişleri Bakanı Soylu, Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı’na katılacak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit Fethi Sekin için düzenlenecek anma törenine ve İzmir Uyuşturucu ile Mücadele ve Güvenlik Toplantısı'na katılacak.
İçişleri Bakanı Soylu, Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı’na katılacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit Fethi Sekin için düzenlenecek anma törenine ve İzmir Uyuşturucu ile Mücadele ve Güvenlik Toplantısı'na katılacak.
Haftalık banka istatistikleri açıklanacak
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ekim-aralık dönemine ilişkin banka kredileri eğilim anketi ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.
Haftalık banka istatistikleri açıklanacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ekim-aralık dönemine ilişkin banka kredileri eğilim anketi ile haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.
Fenerbahçe Doğuş, Baskonia karşısında
Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasında Fenerbahçe Doğuş, İspanya'nın Baskonia takımını konuk edecek. Mücadele saat 20.45'te beIN Sports Haber ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
Fenerbahçe Doğuş, Baskonia karşısında Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasında Fenerbahçe Doğuş, İspanya'nın Baskonia takımını konuk edecek. Mücadele saat 20.45'te beIN Sports Haber ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >