Güne başlarken: 7 Ekim'de neler olacak?

cumhurbaşkanı erdoğan
cumhurbaşkanı erdoğan

7 Ekim'de yaşanacak en önemli gelişmeleri sizler için derledik. 3 başlıkta hazırladığımız haberi okumadan güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 3 madde ile şöyle:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi başlıyor
Tahincioğlu
Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonu başlayacak. İlk gün Fenerbahçe
Doğuş-Banvit, Eskişehir Basket-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray
Odeabank-Gaziantep Basketbol ve TOFAŞ-Darüşşafaka maçları yapılacak.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi başlıyor Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonu başlayacak. İlk gün Fenerbahçe Doğuş-Banvit, Eskişehir Basket-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Odeabank-Gaziantep Basketbol ve TOFAŞ-Darüşşafaka maçları yapılacak.
A Milli Takım Finlandiya’ya gidecek
İzlanda karşısında 3-0 mağlup olaan A Milli Futbol Takımımız Finlandiya maçı için özel uçakla bu ülkeye gidecek.
A Milli Takım Finlandiya’ya gidecek İzlanda karşısında 3-0 mağlup olaan A Milli Futbol Takımımız Finlandiya maçı için özel uçakla bu ülkeye gidecek.
41 ay sonra ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kampına başkanlık edecek
Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Güral Afyon Termal Otel'de başlayacak. 
  
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 41 ay sonra ilk kez bir AK Parti kampına başkanlık edecek. Erdoğan'ın yarın sabah açılış ve pazar günü öğleden sonra yapacağı kapanış konuşmalarının basına açık olacağı kampa, kurucular kurulu üyeleri, MYK üyeleri, bakanlar, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri katılacak.
41 ay sonra ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti kampına başkanlık edecek Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Güral Afyon Termal Otel'de başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 41 ay sonra ilk kez bir AK Parti kampına başkanlık edecek. Erdoğan'ın yarın sabah açılış ve pazar günü öğleden sonra yapacağı kapanış konuşmalarının basına açık olacağı kampa, kurucular kurulu üyeleri, MYK üyeleri, bakanlar, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri katılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >