Güne başlarken: 8 Ekim'de neler olacak?

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

8 Ekim'de yaşanacak en önemli gelişmeleri sizler için derledik. 4 başlıkta hazırladığımız haberi okumadan güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:

Türkiye'nin barış operasyonu
Türkiye’nin, Fırat Kalkanı Harekatı’ndan sonra dün başlattığı İdlib harekatı, bütün bölgeyi dış tehditlerden, ülkeleri de bölünmekten korumayı amaçlıyor. İdlib’deki sivillerin korunması, Akdeniz’den İran’a kadar oluşturulan İsrail eksenli terör kuşağının engellenmesi, Suriye ve Irak’ın toprak bütünlüğünün güvenceye alınması, mültecilerin yeniden vatanlarına dönmesi için ortam oluşturulması, mezhep çatışmaları tehlikesinin önüne geçilmesi hesaplanıyor.
Türkiye'nin barış operasyonu Türkiye’nin, Fırat Kalkanı Harekatı’ndan sonra dün başlattığı İdlib harekatı, bütün bölgeyi dış tehditlerden, ülkeleri de bölünmekten korumayı amaçlıyor. İdlib’deki sivillerin korunması, Akdeniz’den İran’a kadar oluşturulan İsrail eksenli terör kuşağının engellenmesi, Suriye ve Irak’ın toprak bütünlüğünün güvenceye alınması, mültecilerin yeniden vatanlarına dönmesi için ortam oluşturulması, mezhep çatışmaları tehlikesinin önüne geçilmesi hesaplanıyor.
Ak Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanışı yapılacak.
Ak Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanışı yapılacak.
 Mircea Lucescu basın toplantısı düzenleyecek
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Finlandiya ile deplasmanda oynayacakları 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu son maçıyla ilgili karşılaşmanın yapılacağı Veritas Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.
Mircea Lucescu basın toplantısı düzenleyecek A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Finlandiya ile deplasmanda oynayacakları 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu son maçıyla ilgili karşılaşmanın yapılacağı Veritas Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.
Formula 1 Japonya etabı
Formula 1 Japonya Grand Prix'si gerçekleştirilecek.
Formula 1 Japonya etabı Formula 1 Japonya Grand Prix'si gerçekleştirilecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >