Güne başlarken: 9 Ocak'ta neler olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

9 Ocak'ta yaşanacak önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz, 4 başlıktan oluşan bültenimizi incelemeden güne başlamayın!

GZT Gündem ekibi olarak sizler için hazırladığımız güne başlamadan önceki bugünün programı 4 madde ile şöyle:
Partilerin grup toplantıları gerçekleşecek
AK Parti, CHP, MHP ve HDP Meclis grup toplantıları düzenlenecek. MHP ile başlayacak olan grup toplantıları CHP ile son bulacak.
Partilerin grup toplantıları gerçekleşecek AK Parti, CHP, MHP ve HDP Meclis grup toplantıları düzenlenecek. MHP ile başlayacak olan grup toplantıları CHP ile son bulacak.
TÜİK, reel getiri oranlarını açıklayacak
TÜİK, finansal yatırım araçlarının geçen yılın aralık ayındaki reel getiri oranları ile kasım ayı perakende satış endekslerini açıklayacak.
TÜİK, reel getiri oranlarını açıklayacak TÜİK, finansal yatırım araçlarının geçen yılın aralık ayındaki reel getiri oranları ile kasım ayı perakende satış endekslerini açıklayacak.
Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitarovic Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic’i törenle karşılayacak, baş başa görüşme ve heyetler arası çalışma yemeğinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.
Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kitarovic Türkiye'ye geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Hırvatistan Cumhurbaşkanı Kolinda Grabar Kitarovic’i törenle karşılayacak, baş başa görüşme ve heyetler arası çalışma yemeğinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.
Beşiktaş Sompo Japan, Stelmet karşısında
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi 10. haftasında Pınar Karşıyaka-Ewe Baskets ve Stelmet-Beşiktaş Sompo Japan maçları yapılacak.
Beşiktaş Sompo Japan, Stelmet karşısında Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi 10. haftasında Pınar Karşıyaka-Ewe Baskets ve Stelmet-Beşiktaş Sompo Japan maçları yapılacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >