Yol bir anda çöktü: Kamyonet çukura gömüldü

Güngören
Güngören

İstanbul Güngören’de sabah saatlerinde Tevfik Fikret Caddesi’nde zemin aniden çöktü. Market ürünleri taşıyan kamyonet, devasa bir çukura saplandı. Sürücü olaydan yara almadan kurtulurken, çevredeki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Olay yerine sevk edilen ekipler, caddeyi trafiğe kapatarak çöken yolu onardı.

İstanbul’un Güngören ilçesinde markete ürün getiren bir kamyonet, yolun çökmesiyle oluşan çukura düştü. Yol kısa süreliğine trafiğe kapanırken, kamyonet ise kepçe yardımıyla düştüğü yerden çıkarıldı.

Güngören
Güngören

Olay, 12.00 sıralarında Güngören Tevfik Fikret Caddesi’nde meydana geldi. Fatih Almut yönetimindeki kamyonet, seyir halindeyken yolun aniden çökmesiyle büyük bir çukura saplandı. Market ürünü getiren kamyonetin yolda kalması üzerine çevredekiler polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Ardından sevk edilen belediye ekiplerine ait bir kepçe, aracı bulunduğu yerden çıkardı.

Güngören
Güngören

"Allah'tan yavaştım, daha büyük facia olurdu"

Kamyonetin sürücüsü Fatih Almut, "Markete ürün getirmiştim, bir anda yol çöktü, kaldık. Ardından polis ve belediye ekiplerine haber verildi. Onlar da geldi bizi kurtardı. Zararımız var mı bilmiyorum, sonrasında bakacağım. Allah’tan yavaştım, araç devrilmedi. Yoksa daha büyük facia olurdu" dedi.

Güngören
Güngören

Kamyonetin kurtarılmasının hemen ardından belediye ekipleri, çöken yola mıcır dökerek çukuru kapattı. Yaklaşık bir saat boyunca trafiğe kapalı kalan cadde, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yeniden ulaşıma açıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / İHA, DHA, AA