Günümüze uyarladık! Eski Türk filmleri bir daha çekilse rolleri kimler oynar?

Eski Türk filmleri
Eski Türk filmleri

Eski filmler bir daha çekilseydi, günümüz oyuncularından kimler o rollere uygun olurdu hiç düşündünüz mü? Evet! Biz düşündük...

Eski filmler, hem hikayeleri hem de oyuncularıyla sinemadaki özel yerlerini halen daha koruyor. Dönemin en popüler oyuncuları yerlerini yeni nesilden isimlere bırakmış durumdalar.

Peki bu filmler bir daha çekilseydi, günümüz oyuncularından kimler o rollere uygun olurdu hiç düşündünüz mü?

Evet! Biz düşündük ve sizler için 5 film seçtik. İşte hem simaen benzerliklerini hem de oyunculuk performanslarını değerlendirme ölçütü alarak belirlediğimiz bu isimler.

Evlidir Ne Yapsa Yeridir / Gökay Müftüoğlu - Yıldız Çağrı Atiksoy

                                    
                                    
                                    
                                    Ver Elini Aşk dizisinde izlediğimiz Müftüoğlu, Oğuz rolüyle sunduğu sert ve racon abisi performanslarıyla Mecnun rolünü gayet başarılı oynar gibi. Atiksoy da kısa, kızıl saçlarıyla Hülya Koçyiğit'i andıracağa benziyor.
Evlidir Ne Yapsa Yeridir / Gökay Müftüoğlu - Yıldız Çağrı Atiksoy Ver Elini Aşk dizisinde izlediğimiz Müftüoğlu, Oğuz rolüyle sunduğu sert ve racon abisi performanslarıyla Mecnun rolünü gayet başarılı oynar gibi. Atiksoy da kısa, kızıl saçlarıyla Hülya Koçyiğit'i andıracağa benziyor.
Yüz Numaralı Adam / Ali Sunal - Hatice Şendil

                                    
                                    
                                    Kuşkusuz şu dönemde Kemal Sunal'ın yerine Ali Sunal dışında birisi düşünülemezdi. Nitekim gülen yüzü ve iri göz yapısıyla da Hatice Şendil'den başkası Oya Aydoğan'ı anımsatamazdı diye düşünüyoruz.
Yüz Numaralı Adam / Ali Sunal - Hatice Şendil Kuşkusuz şu dönemde Kemal Sunal'ın yerine Ali Sunal dışında birisi düşünülemezdi. Nitekim gülen yüzü ve iri göz yapısıyla da Hatice Şendil'den başkası Oya Aydoğan'ı anımsatamazdı diye düşünüyoruz.
Ankara Ekspresi / Burak Sağyaşar - Farah Zeynep Abdullah 

                                    
                                    
                                    Kabul edelim bir Ediz Hun naifliği yok değil Burak Sağyaşar'da, son dönemin iyi oyuncularından Farah Zeynep de, bu filmdeki role oldukça yakışır.
Ankara Ekspresi / Burak Sağyaşar - Farah Zeynep Abdullah Kabul edelim bir Ediz Hun naifliği yok değil Burak Sağyaşar'da, son dönemin iyi oyuncularından Farah Zeynep de, bu filmdeki role oldukça yakışır.
Adsız Cengaver / Murat Arkın - Evrim Alasya

                                    
                                    
                                    Babasının birebir kopyası olan oyuncu Murat Arkın bu rol için hiç de zorlanmayacaktır, Çehre'nin kızı olsa kendisine ancak bu kadar benzeyecek olan Evrim Alasya da aynı performansı sergiler kuşkusuz.
Adsız Cengaver / Murat Arkın - Evrim Alasya Babasının birebir kopyası olan oyuncu Murat Arkın bu rol için hiç de zorlanmayacaktır, Çehre'nin kızı olsa kendisine ancak bu kadar benzeyecek olan Evrim Alasya da aynı performansı sergiler kuşkusuz.
Kadın Değil Baş Belası / Aras Bulut İynemli - Hande Erçel

                                    
                                    
                                    Genç neslin 2 başarılı ismi hem performansları hem de simalarıyla bu 2 dev ismi andırmıyor değil hani. Nitekim biz de, bu film bir daha çekilse, Aras ve Hande'nin uygun olacağını düşünüyoruz.
Kadın Değil Baş Belası / Aras Bulut İynemli - Hande Erçel Genç neslin 2 başarılı ismi hem performansları hem de simalarıyla bu 2 dev ismi andırmıyor değil hani. Nitekim biz de, bu film bir daha çekilse, Aras ve Hande'nin uygun olacağını düşünüyoruz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >