Gürgen Öz'den havaalanında yaşanan olaya tepki: Boşsunuz, basitsiniz

Gürgen Öz yaşanan olaylar karşısında tepkisini sosyal medyadan dile getiriyor.
Gürgen Öz yaşanan olaylar karşısında tepkisini sosyal medyadan dile getiriyor.

Oyuncu Gürgen Öz, bineceği uçak rötar yaptığı için bir kadın personele ağza alınmayacak sözler söyleyen kadın hakkında sosyal medyadan bir video yayınlayarak tepki gösterdi. Öz yayınladığı videoda, ''Boşsunuz, sıkıcısınız, basitsiniz'' ifadelerini kullandı.

İstanbul-Milas Bodrum seferini yapan yolcu uçağı rötara girince yolcular yer hizmeti veren personele tepki gösterdi. Bir yolcunun hakarete varan tepkisi kameralara yansıdı. Personele ağza alınmayacak laflar söyleyen yolcu ile ilgili sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Bir tepki de Gürgen Öz'den geldi

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından tepkilerin çığ gibi büyüdüğü kadın yolcuya Gürgen Öz sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla tepki gösterdi:

"İstanbul Havalimanında kadının birinin görevini yapan yer hostesine hakaretleri herkesi şoke etti! Niye şaşırıyorsunuz? Bizim ülke bunlarla dolu! Şahsiyet insanlık namına hiç bir yeti kazanamamış, her istedikleri o anda olsun isteyen, şımarık ve görgüsüz yetiştirilmiş, ne kendine ne etrafa saygısı olmayan farkındalıksız bu tipler; biraz para kazanınca, kendini o parayla var etmeye çalışıp, kişilik kalitesi namına en ufak bir ilerleme sağlayamıyorlar ne yazık ki...! Sanıyor ki marka giyinip bir de jipe falan binince hizmetli insanlara istediği gibi davranabilir! Ne çocuk ne komiksiniz siz! Bir de Tırsınca modern cümlelerle; “Temas Yok!” demez misiniz, Yerim! Bu tiplere çok gülüyorum ve de acıyorum ve onlardan her yerde kaçıyorum, şu memlekette en uzak durmaya çalıştığım profil... Çünkü her yerdeler... Boşsunuz, sıkıcısınız, basitsiniz...Bu ülkenin, sosyolojik anlamda kanayan yarasısınız ve ne acıdır ki, iyileşmeyeceksiniz... / Havalimanı Görevlimize; metaneti ve sabrı adına şapka çıkartıyorum, onu kutluyorum! Size yürekten sevgiler ve geçmiş olsun diyorum!


Firmadan açıklama geldi: Gerekeni yapacağız

Atlasglobal, kamuoyu açıklaması başlığıyla konuya ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada,

"İnsani değerleri her şeyin üzerinde tutan bir havayolu olarak, 25.04.2019 tarihli IST-BJV KK42 seferimiz öncesinde yer hizmetleri personelimizin maruz bırakıldığı üzücü olayı şiddetle kınıyoruz. Yaşanan bu üzücü durumla ilgili gerekli işlemlerin yapılacağını kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz." ifadelerine yer verildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >