GZT, Boğaziçi Bilişim Ödülleri'nde! 'En İyi Haber Platformu' dalında oylarınızı bekliyoruz

GZT
GZT

Her yıl Boğaziçi Üniversitesi Bilişim Kulübü (COMPEC) tarafından düzenlenen Bilişim Ödülleri için bu yılın adayları belli oldu ve oylama süreci başladı. Toplam 20 dalda verilecek ödüllerde GZT 'En İyi Bağımsız Haber Platformu' dalında ödüle aday gösterildi.

Türkiye’de bilişim sektörü ve eğitim dünyasını her yıl bir araya getiren en köklü etkinliklerden Boğaziçi Bilişim Ödülleri, bu yıl koronavirüs pandemisi nedeniyle ilk kez dijital olarak düzenlenecek.

  • GZT olarak, 'En İyi Bağımsız Haber Uygulaması' dalında aday gösterildik. Değerli okurlarımızın bizim için kullanacağı oyların anlamının çok büyük olduğunu belirtmek isteriz. Bir dakikanızı ayırarak oy kullanmanız bizler için en büyük ödül olacak.

Halk oylaması yüzde 75 etki edecek

Her dalda 5 ya da 6 adayın yer aldığı Boğaziçi Bilişim Ödülleri bu yıl, alt sektörlere daha özel ya da daha genel olarak düzenlenmiş kategoriler ile karşımıza çıktı. Ödüller verilmeden önce son değerlendirme COMPEC jurisinin elinde olacak. Bu aşamada halk oylaması sonuçlara yüzde 75, juri değerlendirmesi ise yüzde 25 oranında etki edecek.

GZT uygulamasını indirmek için tıklayın

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >