GZT, 'interaktif video' ile geldi: 'Seçimini yap, koronadan kaç'

GZT interaktif videosu 'metrobüs yolculuğuyla' başladı...
GZT interaktif videosu 'metrobüs yolculuğuyla' başladı...

Koronavirüs dünyanın en güçlü gündemi haline gelmişken, çok sayıda farklı ve doğrulanmamış bilgi ortada dolaşırken GZT ekibi konuya el attı. Uzmanlar tarafından doğrulanmış bilgileri 'doğru-yanlış' mantığıyla interaktif video haline getirdi. YouTube'un yönlendirme linklerini kullanarak çalışan sistemimiz 'koronadan korunmanın doğru yolunu' kendine has diliyle anlatıyor.

Koronavirüsle alakalı tüm gelişmeler, uzman yorumları, teknik analizler, istatistiki veriler ve çok daha fazlası... GZT'nin içeriklerinde sıklıkla yer verilen tüm bilgileri farklı yöntemlerle okuyucu ve takipçilerimizle buluşturduktan sonra yeni bir yöntem denemek istedik...

GZT, interaktif bir video ile koronavirüsten nasıl kaçılabileceğini anlattı. Seçimi izleyiciye bırakan video formatımız birden fazla alternatif içererek 'doğru olanın ne olduğunu' da anlatmaya çalıştı.

Seçimini yap, koronadan kaç!
Seçimini yap, koronadan kaç!

GZT Editörü Coşar Tosun'un metrobüse binmesiyle başlayan sürecin devamında maske kullanımı, dezenfektan süreci, tokalaşma ve masa temizliği anlatılırken her bir adımın hangi sonuçları doğurabileceği de izleyicilerimizle paylaşılmış oldu.

GZT YouTube'a bekliyoruz!

İnteraktif koronavirüs videomuzu izlemek için sizi GZT YouTube kanalımıza davet ediyoruz:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >