GZT, kitap kulübü kuruyor

KETEBE Kırmızı Kütüphane
KETEBE Kırmızı Kütüphane

İyi bir kitabı dingin bir ortamda yalnız okumak güzel olsa da bazen kitap hakkında tartışmak, farklı fikirler paylaşmak, tek başına fark edemediğimiz ayrıntıları başkalarından duymak da kitaptan alınan zevki artırır. GZT de buradan yola çıkarak KETEBE ile birlikte Türkiye'nin en interaktif kitap kulübünü oluşturuyor.

Her yıl hedeflerimizi belirlerken daha fazla kitap okuma maddesini kesinlikle ekleriz. Daha fazla kitap okumak için motive edici birçok etken olabilir; ama bunlardan en etkilisi birlikte okumaktır. 2022'de bir kitap kulübüne kayıt olmayı düşündünüz mü? Eğer böyle bir fikriniz varsa sizi GZT/KETEBE ortaklığında kuracağımız kitap kulübüne davet ediyoruz. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Kitap için KETEBE Kütüphanesi'nde buluşacağız

Kısa süre içinde kitap listemizi sizinle paylaşıyoruz. Ardından Ocak ayında okuyacağımız kitabımıza başlıyoruz. Sonra kitabın son sayfalarını KETEBE Kırmızı Kütüphane'de okuyacağız ve ardından kitap hakkında konuşacağız. Ayrıca herkesin katılımını sağlamak için bu görüşmemizi online olarak da yapacağız.

Yarışmaya katılanlara sürpriz hediyeler

Belirlenen 5 kişiyi yine KETEBE Kütüphanesi'nde ağırlayacağız ve yarışma düzenleyeceğiz. Yarışmanın kazananına küçük bir sürprizimiz olacak.

GZT Kitap Kulübü okunacak kitaplar listesi
GZT Kitap Kulübü okunacak kitaplar listesi
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >