GZT sordu! Ekrana dönmesini istediğiniz diziler belli oldu

Hangi dizi geri dönsün anketi sonuçları

GZT'nin televizyon ve dizi alanında yaptığı anketler devam ediyor. Geçmişe gidip bir diziyi ekrana geri döndürüyoruz diye sorduk. Oylarınızla 'Bizimkiler' dizisi zirveye yerleşti.

GZT'nin Poltio üzerinden yayınladığı ikinci anket sonuçlandı. 'Geçmişe gidip bir diziyi ekrana geri döndürüyoruz! Hangi efsanenin yeni bölümlerini görmek isterdiniz?' diye sorduğumuz ve 7 diziye yer verdiğimiz ankette birincilik, Bizimkiler'in oldu.

Daha önce yapmış olduğumuz 'Favori asker karakterin kim? Ekranın en sevilen asker karakterleri içerisinde sizin favorinizi soruyoruz' anketinde birincilik, %33 oy ile Yavuz Üsteğmen karakterinin olmuştu.

Hangi asker karakteri favoriniz anketinin sonucu
Hangi asker karakteri favoriniz anketinin sonucu

Öyleyse şimdi de 'Hangi efsanenin yeni bölümlerini görmek isterdiniz?' sorusunun yanıtlarına bakalım:

Bizimkiler - % 26
'Sevim koş! Birinci seçildik.' Kapıcılar Kralı filminden uyarlanan ve Pazar akşamlarımıza ayrı bir renk katan Bizimkiler dizisi en çok özlenen yapım oldu. Dizi, % 26 oy oranına ulaştı.
Bizimkiler - % 26 'Sevim koş! Birinci seçildik.' Kapıcılar Kralı filminden uyarlanan ve Pazar akşamlarımıza ayrı bir renk katan Bizimkiler dizisi en çok özlenen yapım oldu. Dizi, % 26 oy oranına ulaştı.
Tatlı Hayat - % 17
İhsan Bey ve Sevinç Hanım'ın aynı zamanda dünürleri de olan komşuları Yorgo ve Feraye ile tatlı ilişkileri özlenen ikinci yapım oldu. Dizi, % 17 oy alarak ikinci oldu.
Tatlı Hayat - % 17 İhsan Bey ve Sevinç Hanım'ın aynı zamanda dünürleri de olan komşuları Yorgo ve Feraye ile tatlı ilişkileri özlenen ikinci yapım oldu. Dizi, % 17 oy alarak ikinci oldu.
İkinci Bahar - % 16
Üçüncü sırada Türkan Şoray ve Şener Şen'i başrolde izlediğimiz, Ozan Güven ve Nurgül Yeşilçay'a şöhret kazandıran İkinci Bahar var. Dizi, % 16 oy oranına ulaştı.
İkinci Bahar - % 16 Üçüncü sırada Türkan Şoray ve Şener Şen'i başrolde izlediğimiz, Ozan Güven ve Nurgül Yeşilçay'a şöhret kazandıran İkinci Bahar var. Dizi, % 16 oy oranına ulaştı.
Yedi Numara - % 16
Bugün replikleriyle bile efsane olmaya devam eden Yedi Numara, % 16 oy oranına ulaştı ve İkinci Bahar ile üçüncülüğü paylaştı.
Yedi Numara - % 16 Bugün replikleriyle bile efsane olmaya devam eden Yedi Numara, % 16 oy oranına ulaştı ve İkinci Bahar ile üçüncülüğü paylaştı.
Bir Demet Tiyatro - % 12
Tiyatroyu evinize taşıyan dizi Bir Demet Tiyatro, % 12'lik oy oranıyla geri dönmesi istenen dördüncü dizi oldu.
Bir Demet Tiyatro - % 12 Tiyatroyu evinize taşıyan dizi Bir Demet Tiyatro, % 12'lik oy oranıyla geri dönmesi istenen dördüncü dizi oldu.
Çiçek Taksi - % 8
Taksinin rengi buğday sarısı, Çiçek Taksi burası... Taksicilik mesleğini sevdiren dizi Çiçek Taksi, % 8 oy oranına ulaşarak listenin beşinci sırasında yer aldı.
Çiçek Taksi - % 8 Taksinin rengi buğday sarısı, Çiçek Taksi burası... Taksicilik mesleğini sevdiren dizi Çiçek Taksi, % 8 oy oranına ulaşarak listenin beşinci sırasında yer aldı.
Ferhunde Hanımlar - % 5
Listenin son sırasında, Ankara'nın ve ekranın ilk günlük dizisi olma özelliği taşıyan Ferhunde Hanımlar yer aldı. Dizi, % 5 oy oranına ulaştı.
Ferhunde Hanımlar - % 5 Listenin son sırasında, Ankara'nın ve ekranın ilk günlük dizisi olma özelliği taşıyan Ferhunde Hanımlar yer aldı. Dizi, % 5 oy oranına ulaştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >