GZT Sordu! Televizyonun yıllarca unutulmayacak karakteri: Vartolu Sadettin

GZT'nin anketinde birinci Vartolu karakteri oldu

GZT'nin Poltio üzerinden yapmış olduğu anket sonuçlandı. 'Hangi dizi karakteri yıllarca unutulmayacak?' sorusunun kazananı, açık ara Vartolu Sadettin oldu.

GZT, seyircinin nabzını tutuyor. GZT Poltio kanalında yayınlanan 'Televizyonun yıllarca unutulmayacak karakteri' anketinin süresi doldu.

Ekranın en çok dikkat çeken karakterlerinin yer aldığı listede birincilik, Çukur dizisinin fenomen karakteri Vartolu Sadettin'in oldu.

İşte anketten çıkan sonuçlarla ekranın yıllarca unutulmayacak karakterleri:

Vartolu Sadettin 
Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı Vartolu, unutulmaz karakterlerde % 48'lik bir oy oranına ulaştı.
Vartolu Sadettin Erkan Kolçak Köstendil'in oynadığı Vartolu, unutulmaz karakterlerde % 48'lik bir oy oranına ulaştı.
Merve Aksak
Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Merve Aksak karakteri, % 28 oy oranıyla listede 2. sırada yer aldı. Merve Aksak sizlere meşhur cheesecake ile teşekkür ediyor.
Merve Aksak Aslıhan Gürbüz'ün canlandırdığı Merve Aksak karakteri, % 28 oy oranıyla listede 2. sırada yer aldı. Merve Aksak sizlere meşhur cheesecake ile teşekkür ediyor.
Alyanak
İçerde dizisinin kendine has özellikleriyle dikkat çeken karakteri Alyanak, % 9 ile listede 3. sırada yer oluyor. Yıldıray Şahinleri şimdilerde Oranj Mehmet olarak izlemekteyiz o ayrı.
Alyanak İçerde dizisinin kendine has özellikleriyle dikkat çeken karakteri Alyanak, % 9 ile listede 3. sırada yer oluyor. Yıldıray Şahinleri şimdilerde Oranj Mehmet olarak izlemekteyiz o ayrı.
Neriman İplikçi
Nergis Kumbasar'ın canlandırdığı Neriman İplikçi, aşırı özgüveniyle kendisini bir ayrı sevdirmişti. İplikçi, %7'lik bir oran alarak listede 4. sırada yer aldı.
Neriman İplikçi Nergis Kumbasar'ın canlandırdığı Neriman İplikçi, aşırı özgüveniyle kendisini bir ayrı sevdirmişti. İplikçi, %7'lik bir oran alarak listede 4. sırada yer aldı.
Emir Kozcuoğlu
Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı, nokta atışı sözleriyle dikkat çeken Emir Kozcuoğlu, % 6 ile listede 5. oldu.
Emir Kozcuoğlu Kaan Urgancıoğlu'nun canlandırdığı, nokta atışı sözleriyle dikkat çeken Emir Kozcuoğlu, % 6 ile listede 5. oldu.
Sultan Ana
Perihan Savaş'ın canlandırdığı, Çukur'un bir diğer dikkat çeken karakteri olan Sultan Ana, listede % 2 ile son sırada yer aldı.
Sultan Ana Perihan Savaş'ın canlandırdığı, Çukur'un bir diğer dikkat çeken karakteri olan Sultan Ana, listede % 2 ile son sırada yer aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >