GZT, TGSP'nin Türkiye Gençlik Zirvesi'nde: Yeni deneyimler için alanımıza gelmeyi unutma

Türkiye Gençlik Zirvesi'nde GZT'de yer alacak
Türkiye Gençlik Zirvesi'nde GZT'de yer alacak

Türkiye Gençlik STK’ları Platformu tarafından düzenlenen Türkiye Gençlik Zirvesi- 3 'Güçlü Yanım Türkiye' programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile 12 Mayıs'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Zirvede GZT de birbirinden renkli deneyim alanlarıyla gençlerle buluşacak.

Türkiye Gençlik STK'ları Platformu olarak düzenlenen Türkiye Gençlik Zirvesi TGZ, Türkiye'de gençliğin deneyimlerini, ilgi alanları ve gündemleri ele alınacak. Zirvede GZT'nin alanına uğramadan gitmeyin.

İki yılda bir farklı tema ile düzenlenen TGZ'nin bu yıl teması 'Güçlü Yanım Türkiye' olarak belirlendi. Bu tema ile ülkemizin güçlü geleceğine katkı sağlayan kişileri ön plana çıkararak, gençlere örnek olmaları ve sosyoekonomik kalkınmaya katkıda bulunmaya teşvik oluşturmaları hedefleniyor. Zirvede bilim, teknoloji, kültür, sanat ve spor alanlarında başarılı olan kişileri onurlandırmak adına ödül töreni düzenlenecek.

Türkiye Gençlik Zirvesi, gençlik alanında faaliyet yürüten kurum temsilcileri, karar alıcılar, araştırmacılar, paydaşlar, 18-30 yaş aralığındaki gençlerin katılımı ve Pelin Çift'in sunumları ile düzenlenecek. Etkinlik alanları, konser, fuaye ve hediyelerle dopdolu bir etkinlik gençleri bekliyor. Türkiye Gençlik Zirvesi- 3 'Güçlü Yanım Türkiye' etkinliğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 Mayıs 2023 tarihinde İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

  • GZT, Türkiye GençlikZirvesi'nde
  • GZT zirvede birbirinden renkli alanlarla gençlerle buluşacak. Gençler alanda GZT editörleriyle yüz yüze tanışma fırsatı yakalayarak deneyimlerinden faydalanabilecek. Bunun yanı sıra gençler isterse GZT Game alanında playstation oynayabilecek, Lagari Drone Uçuş Deneyimi alanında ise similasyon ile drone uçurma deneyimi yaşayabilecek, Jurnal.ist'in Savunma Duvarı'nda savunma sanaayinin önde gelenleri ile ilgili detaylı bilgi sahibi olabilecek ve MZT'nin eğlence alanında ise 'Nereli olduğunu söylemeden anlat' duvarına stıcer ile not bırakabilecek.

Türkiye Gençlik Zirvesi -3 hakkında başvuru ve detaylı bilgiye http://www.tgsp.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >