GZT yayında: Smart Future Expo 2018

GZT Teknoloji ekibi Smart Future Expo'da!

Teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliği Smart Future Expo 2018, onlarca farklı şirket, binlerce farklı katılımcının dahil olmasıyla başlıyor. Yapay zekadan robotlara dönüşen teknolojinin tüm bileşenleri fuarda olacak. GZT, fuarda bildiriyor...

Türkiye'nin en büyük dijital dönüşüm ve teknoloji etkinliği olarak değerlendirilen Smart Future Expo, 'Dönüşerek Daha Güçlüyüz' mottosuyla 14-15 Kasım 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde görücüye çıkıyor.

Smart Future Expo 2018, katılımcıların da dahil olmasıyla başladı.
Smart Future Expo 2018, katılımcıların da dahil olmasıyla başladı.

Birçok farklı teknoloji konuşulacak

Yapay zeka, bulut bilişim, IoT ve big data gibi geleceğin teknolojilerini bir araya getiren zirve binlerce farklı katılımcıyla inşa ediliyor. 'Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON)'nin organize ettiği Smart Future Expo, birçok büyük şirket ve teknoloji tutkunuyla birlikte Türkiye'ye 'teknoloji' repertuvarı oluşturacak.

Robot Nely, fuara renk katacak

100'ü aşkın konuşmacı, Sanayi dönüşümü, akıllı şehir ve yapı başta olmak üzere teknoloji ve 'akıl' konusundaki her aşamaya değinerek dopdolu bir fuar oluşturmaya gayret gösterecek. Sürpriz bir konuk olarak fuara renk katacak olan Robot Nely, Türk mühendisler tarafından geliştirilmesi ve Smart Future Expo'nun yüzü olarak röportajlar vermesiyle ilgi çekecek.

GZT.com olarak Smart Future Expo'daki tüm etkinlikleri sizinle paylaşmak için hazır durumdayız!

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >