GZT'den örnek proje: 'Gazze’ye Ambulans' projesi

Arşiv
Arşiv

Türkiye'nin yeni nesil haber platformu GZT, Gazze'de yaşanan felakete karşı yaralara merhem olmak için 'Yeryüzü Doktorları' ile birlikte 'Gazze’ye Ambulans' projesini başlattı.

7 Ekim’den bu yana Gazze'de en az 10 bin 800'ü çocuk 26 bin 83 sivil hayatını kaybetti. Hastaneler bombalandı, doktorlar hedef alındı. Kadın, erkek, çocuk demeden on binlerce insan, devam eden saldırılar sonucunda hayatını kaybetti.

Dünyadaki milyonlarca insan gibi GZT ekibi de Gazze’de yaşananlara duyarsız kalamayan ve iyilik için çalışan gruplardan biri olmaya devam ediyor. Yıllardır olduğu gibi bugün de hedef olan Gazze’de yaralara merhem olmak isteyen GZT ekibi, en büyük ihtiyacın sağlık hizmeti olduğu bölgeye ambulans desteği vermek üzere 'Yeryüzü Doktorları' ile bir proje başlattı.

Proje kapsamında desteklerinizle GZT – Yeryüzü Doktorları iş birliği ile Gazze’ye ambulans, tıbbi ekipman ve ilaç desteği sağlanacak; bu destek bir nebze de olsa bölge halkına merhem olacak.

Bu anlamlı proje, Gazze'deki acil sağlık durumlarına daha etkili müdahaleler sağlamak ve bölgedeki insanlara umut vermek adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Siz de bağışlarınızla kampanyamıza destek vermek, Gazze'ye umut olmamıza yardımcı olmak ister misiniz?

Bağış için Havale/EFT bilgileri:

Albaraka Türk Katılım Bankası: TR64 0020 3000 0779 6753 0000 10

Bağış için SMS bilgileri:

GZT yazıp 6612’ye göndererek 30 TL

GZT yazıp 7712’ye göndererek 50 TL

GZT yazıp 9912’ye göndererek 100 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Detaylar için tıklayınız.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >