GZT'nin medya sponsoru olduğu Vizyoner 2021 zirvesi başladı

Vizyoner 2021 başladı
Vizyoner 2021 başladı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (MÜSİAD) iş insanlarını bilgilendirme ve geleceğe hazırlama amacıyla hayata geçirdiği Vizyoner 2021 zirvesi bugün başladı. GZT'nin de iletişim sponsoru olduğu bu yılki zirvenin teması 'Fark Et' olacak.

GZT'nin de iletişim sponsoru olduğu Vizyoner 2021 zirvesinde, iklimden dijitale kadar pek çok konuda hedefler belirlenecek, sorunlara çözüm yolları aranacak.

MÜSİAD'ın iklim manifestosu da açıklanacak

MÜSİAD Vizyoner'21 İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Altuğ Karataş, "Fark Et mottosuyla aslında dijitali, iklimi, dönüşümü ve girişimi Türkiye ve dünyadaki pek çok kişiye fark ettirmek için bu etkinlik gerçekleştiriliyor. Aslında gelecekteki bu çevik dönüşümü, girişimciliği ya da şirketlerin çalışma şeklinin dijitalle birlikte nasıl dönüştüğünü burada anlatmaya çalışacağız" dedi.

GZT, Vizyoner 2021'in medya sponsoru oldu
GZT, Vizyoner 2021'in medya sponsoru oldu

Zirvede MÜSİAD'ın iklim manifestosu da açıklanacak. İklim krizi ile mücadelede iş dünyasının katkı ve önerileri tartışılacak.

Haliç Kongre Merkezi'nde başladı

MÜSİAD, vizyoner zirvesi, ulusal ve uluslararası platformlarda iş insanlarını bilgilendirme, geleceğe hazırlama ve katkı sağlama hedefiyle her iki yılda bir düzenleniyor.

Bu yılki zirve, 22 Aralık'ta (bugün) Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >