'GZT'ye Sor' sahaya indi: Medipol öğrencileri sordu, GZT ekibi yanıtladı

GZT ve Medipol Üniversitesi öğrencileri etkinliğin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.
GZT ve Medipol Üniversitesi öğrencileri etkinliğin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye'nin yeni nesil habercilik alanında önde gelen markalarından olan GZT, takipçileri ile sosyal medya mecraları üzerinden kurduğu etkileşimi sahaya da yansıtıyor. Bu kapsamda Medipol Üniversitesi öğrencilerini ağırladı; 'GZT Sor' konseptinin uygulandığı toplantıda, yayıncılık alanında merak edilen tüm başlıklar konuşuldu.

Albayrak Medya Grubu, Medipol Üniversitesi öğrencilerini 19 Aralık Perşembe günü ağırladı. Aynı çatı altında hizmet veren Yeni Şafak, TVNET ve Dergi gruplarının çalışma alanlarında yapılan gezilerin ardından yeni medya markası GZT ile soru-cevap programına geçildi.

Kurumsal İletişim Müdürü Esad Sivri, Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik ve Organizasyonel Gelişim ve İşe Alım Yöneticisi Merve Kaplan'ın sunumlarıyla önemli konu başlıkları konuşuldu.

'GZT'ye sor'

GZT'nin sosyal medya platformları üzerinden uyguladığı 'GZT'ye Sor' konsepti ilk kez toplantı ortamında gerçekleştirildi. Öğrenciler yeni medya alanında merak ettiklerini sordu; ekip üyeleri yanıtladı.

Programın GZT Soru-Cevap bölümünde GZT Yayın Yönetmeni Doğukan Gezer, GZT Editörü ve Sunucusu Duygu Göktürk ile GZT Seyahat Editörü Recep Tayyip Çelik yer aldı.

GZT ekibi ve Medipol Üniversitesi öğrencileri, soru - cevap etkinliğinde buluştu.
GZT ekibi ve Medipol Üniversitesi öğrencileri, soru - cevap etkinliğinde buluştu.

Gezer, GZT'nin 'haberin sosyal medyası' olma yolunda attığı adımları paylaşırken; yeni nesil içerik üretiminde genel çerçeveyi aktardı. Göktürk, yeni medya ekranının geleneksel televizyondan farkını anlatırken; Çelik ise seyahat yayıncılığına ilişkin gözlemlerini paylaştı.

Takipçilerimize;

  • GZT ekibi olarak bu tür organizasyonların içerisinde yer almak bizi oldukça mutlu ediyor. Ekip olarak yaptığımız tüm işleri öğrencilerle paylaşmak ve geleceklerinde pay sahibi olabilmek adına durmadan ve yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.
  • Bu tarz etkinliklerde yer almak için davetlerinizi bekliyoruz. Her daveti özenle değerlendirmek, her bir öğrenciyle ayrı ayrı ilgilenmek her zaman önceliğimiz olacaktır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >