Haberi sosyal medyadan duyurdu! Vartolu Salih'den hayranlarına müjde

erkan kolçak köstendil

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine müjde verdi.

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Saadettin rolüyle ünlenen Erkan Kolçak Köstendil, geçtiğimiz aylarda oyunculuk kariyerine başlamadan önce Bursaspor'un kalecisi olduğunu açıklamıştı.

Köstendil: "Bursaspor’da kaleciydim. Galatasaray’a profesyonel imza atmaya yaklaşmıştım ama Faruk Süren yönetimi istifa edince yönetim değişti ve bağlantılarımı kaybettim. Bir gece sinirlendim ve konservatuvar sınavına girmeye karar verdim. O noktaya kadar oyunculuk aklımda yoktu" demişti.

Bursaspor'u ziyaret etti!
Bursaspor'un idmanını ziyaret eden ve eldivenleri yeniden eline geçiren Köstendil duygusal anlar yaşamıştı. Oyuncu, o anları sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmemişti.
Bursaspor'u ziyaret etti! Bursaspor'un idmanını ziyaret eden ve eldivenleri yeniden eline geçiren Köstendil duygusal anlar yaşamıştı. Oyuncu, o anları sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmemişti.
Kafaları karıştıran paylaşım!
Öte yandan Köstendil'den hayranlarına hem sürpriz olan hem de kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Köstendil, paylaştığı görselde yakında notunu düştü. Kendisini takip edenler ise "acaba film mi geliyor?" demekten kendilerini geri alamadılar.
Kafaları karıştıran paylaşım! Öte yandan Köstendil'den hayranlarına hem sürpriz olan hem de kafaları karıştıran bir paylaşım geldi. Köstendil, paylaştığı görselde yakında notunu düştü. Kendisini takip edenler ise "acaba film mi geliyor?" demekten kendilerini geri alamadılar.
İşte o paylaşım!
İşte o paylaşım!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >