Haciz memurlarından kaçan Kibariye, 3 milyon liralık evini boşalttı

​Haciz memurlarından kaçan Kibariye, 3 milyon liralık evini boşalttı
​Haciz memurlarından kaçan Kibariye, 3 milyon liralık evini boşalttı

Eşi Ali Küçükbalçık'ın borçlarından dolayı icralık olan ünlü şarkıcı Kibariye'nin, haciz işlemlerinden kaçmak için evini boşalttığı iddia edildi.

Posta'da yer alan habere göre; Şarkıcı Kibariye, 2 milyon liraya aldığı ve dekorasyonuna da 1 milyon lira harcadığı evindeki tüm eşyaları Suadiye’deki eski evine taşıdı. Eşya tespiti için iki kez eve gelen icra memurları da hiçbir işlem yapamadan geri dönmek zorunda kaldı.

Ne olmuştu?

Ali Küçükbalçık, Kibariye ve söz konusu spor hocası
Ali Küçükbalçık, Kibariye ve söz konusu spor hocası

İddialara göre; Ali Küçükbalçık, spor hocası olduğu söylenen Doha Elenouty'i kızları Birgül'ü zayıflatması için sık sık eve getirmişti. İşleri kötü giden Ali Küçükbalçık maddi olarak zor bir döneme girmiş, bu yüzden Kibariye 10 milyon lira kaybetmişti. Daha sonra Ali Küçükbalçık'ın Lübnanlı Doha Elenouty ile eşi Kibariye'yi aldattığı ortaya çıkmıştı.

Kibariye olayın ardından, ''Şu anda kızım ve eşimle evdeyim. Aileme, yuvama sahip çıkıyorum. Kimse mutluluğumuzu bozamaz. Ali'nin bana ihanet ettiğine inanmıyorum. Gözümle görmedim. Umrumda da değil. Aldatmış olsa bile bir iki günlük sevda için boşanmam. Kocamın borçları var mı bilmiyorum. Önemli olan aşkımız, huzurumuz, sağlığımız. Para kazanılır, borçlar ödenir. Bunlar mesele değil'' açıklamasını yapmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >