Hadi Bilgi Yarışması'nın bugünkü ipucu: The Bing Bang Theory

The Bing Bang Theory

Her gün 100 binlerce kişiyi bir araya getiren eğlenceli mobil yarışma programı Hadi'nin bugünkü ipucu sorusunun yanıtı belli oldu. Howard Wolowitz karakterinin yer aldığı dizi hangisidir? sorusunun yer aldığı yarışmanın cevabı içeriğimizde.

Türkiye'nin en çok para kazandıran canlı bilgi yarışma programı Hadi'nin bugün yayınlanacak olan 12.30 yarışması için ipucu sorusu yayınlandı.

'Howard Wolowitz karakterinin yer aldığı dizi hangisidir?' sorusunun yer aldığı yarışmada cevap, The Bing Bang Theory dizisi oldu.

The Bing Bang Theory dizisinin konusu

The Bing Bang Theory dizisi
The Bing Bang Theory dizisi

The Big Bang Theory (TBBT), 24 Eylül 2007 Pazartesi günü Amerikan CBS kanalında yayınlanmaya başlayan sitcom (durum komedisi) türünde bir televizyon dizisi. 2007 yılından bu yana aralıksız devam eden dizi son sezonunu yayınlamakta. The Big Bang Theory dizisini 10 yıldır takip eden büyük ve sadakatli bir hayran kitlesi bulunmakta.

Chuck Lorre ve Bill Prady tarafından proje geliştirimi yapılan ve senaryosu kaleme alınan The Big Bang Theory dizisi iki üstün zekalı ev arkadaşının hayatına odaklanmaktadır. Leonard Leakey Hofstadter (Johnny Galecki) ve Sheldon Lee Cooper (Jim Parsons) adında fizikle uğraşan asosyal tiplerdir ve aynı zamanda ev arkadaşıdırlar. Bir gün hayatlarına bodoslama dalan kendilerinin tam zıttı olan Penny (Kaley Cuoco), onlarda 'büyük bir patlama'ya sebebiyet verecektir.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >