Hadise maddi desteği çekti, kardeşleri evsiz kaldı

Ünlü şarkıcı Hadise, annesinin intihar ettiği haberinden sonra kardeşleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.
Ünlü şarkıcı Hadise, annesinin intihar ettiği haberinden sonra kardeşleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz 'ün intihara kalkıştığı ve çocuklarına yazdığı veda mektubu magazin gündemine oturmuştu.Anne Açıkgöz'ün veda mektubunda, kızlarını para derdine düşüp kendisiyle ilgilenmemekle suçlamıştı.Mektubun ortaya çıkmasının ardından Hadise'nin kız kardeşleri Hülya ve Derya Açıkgöz, avukatları aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulundu.

Şarkıcı Hadise, kendisine rest çeken ablası ve kardeşine maddi yardım etmeyi kesti. Yaklaşık üç aydır yaşadıkları sitenin aidatını ödeyemeyen kardeşler, anneleriyle birlikte yaşamaya başladı.

Menajer Hülya ile stilist Derya Açıkgöz'ün kardeşleri Hadise'ye cephe alması sonrasında kardeşlerin arası gerilmişti. Annesiyle yaşayan Derya Açıkgöz, evinin üç aylık aidatı bile ödeyemedi. Bu arada abla Hülya, Arnavutköy'deki evini kapatıp annesiyle kardeşinin yanına taşındı.

'Hadise ailesine destek olmuyor' iddiası
Ailenin en küçüğü Derya Açıkgöz'ün Hadise'yi arayıp aidat konusunda zorlandıklarını ve büyük sıkıntı içinde olduklarını söylediği ama sanatçının hiç ilgilenmediği konuşuluyor.
'Hadise ailesine destek olmuyor' iddiası Ailenin en küçüğü Derya Açıkgöz'ün Hadise'yi arayıp aidat konusunda zorlandıklarını ve büyük sıkıntı içinde olduklarını söylediği ama sanatçının hiç ilgilenmediği konuşuluyor.
Hadise'nin annesinin intihar mektubu
Hadise'nin annesi, intihar mektubunda, "Yavrularım hakkınızı helal edin artık. Dayanamıyorum. Belki aranızdan çekilirsem iyi olur. Ağrılar içindeyim. Babanıza 20 bin Euro'ya diş yaptırıyorsunuz. Ama benim belimin ağrısı hiç umurunuz da olmadı. Ne yapalım vademiz yetmedi. Bardağı taşıran son damla Hadise'nin 'ev sizin, araba benim' demesiydi. Hülya ilk göz ağrım. Önce Allah'a sonra birbirinize emanet olun. Allah'ım her daim sizleri korusun. Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün" ifadelerine yer vermişti.
Hadise'nin annesinin intihar mektubu Hadise'nin annesi, intihar mektubunda, "Yavrularım hakkınızı helal edin artık. Dayanamıyorum. Belki aranızdan çekilirsem iyi olur. Ağrılar içindeyim. Babanıza 20 bin Euro'ya diş yaptırıyorsunuz. Ama benim belimin ağrısı hiç umurunuz da olmadı. Ne yapalım vademiz yetmedi. Bardağı taşıran son damla Hadise'nin 'ev sizin, araba benim' demesiydi. Hülya ilk göz ağrım. Önce Allah'a sonra birbirinize emanet olun. Allah'ım her daim sizleri korusun. Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün" ifadelerine yer vermişti.
Kardeşler evsiz kaldı
Hadise'nin kardeşleriyle yaşadığı problemler sonrasında anneleri Gülnihal Açıkgöz, üzüntüden canına kast etmeye kalkışmıştı. Kardeşler arasındaki gerginlik sonrasında Hadise, kardeşlerine maddi yardım etmeyi durdurunca Derya ve Hülya Açıkgöz annelerinin yanına taşındı.
Kardeşler evsiz kaldı Hadise'nin kardeşleriyle yaşadığı problemler sonrasında anneleri Gülnihal Açıkgöz, üzüntüden canına kast etmeye kalkışmıştı. Kardeşler arasındaki gerginlik sonrasında Hadise, kardeşlerine maddi yardım etmeyi durdurunca Derya ve Hülya Açıkgöz annelerinin yanına taşındı.
Ablasına dava açmıştı
Hadise, kariyerine yön veren ve birçok projesinde birlikte çalıştığı ablası Hülya Açıkgöz ile iş ilişkisini bitirmişti. Ünlü sanatçı, bununla da yetinmeyip ablasıyla yaşadığı sorunu mahkemeye taşımaya karar verdi. Kliplerinde ve konserlerinde Hülya Açıkgöz ile birlikte çalışan Hadise, ablasının kendisinin üzerinden haksız kazanç elde ettiğini iddia ederek dava açmıştı.
Ablasına dava açmıştı Hadise, kariyerine yön veren ve birçok projesinde birlikte çalıştığı ablası Hülya Açıkgöz ile iş ilişkisini bitirmişti. Ünlü sanatçı, bununla da yetinmeyip ablasıyla yaşadığı sorunu mahkemeye taşımaya karar verdi. Kliplerinde ve konserlerinde Hülya Açıkgöz ile birlikte çalışan Hadise, ablasının kendisinin üzerinden haksız kazanç elde ettiğini iddia ederek dava açmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >