Vali Yerlikaya açıkladı: Hafta sonu motokuryerler çalışıyor mu?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya motokuryelerin trafiğe çıkmalarına izin verilmeyeceğini duyurdu
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya motokuryelerin trafiğe çıkmalarına izin verilmeyeceğini duyurdu

İstanbul'da günlerdir devam eden kuvvetli yağış uyarıları bugün etkisini göstermeye başladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya kar yağışı sonrası yaptığı açıklamada motokuryeler hakkında bilgi verdi. Hafta sonu motorkuryelerin çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar için Vali Yerlikaya, trafik seyir ve can güvenliği için motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmalarına izin verilmeyeceğini belirtti.

İstanbul'da beklenen kar yağışının ardından merak edilen soru motokuryelerin çalışıp çalışmadığı ve motokurye yasağının ne zaman sona ereceği oldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya son dakika açıklamasında, beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, trafik seyir ve can güvenliği için motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkmalarına izin verilmeyeceğini duyurdu. Vali Yerlikaya açıklamasında saat 17:30'a dikkat çekti.

Motokuryeler için yasak ne zaman başlıyor?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, ‘Kıymetli İstanbullular; beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, trafik seyir ve can güvenliği için, bir sonraki duyuruya kadar bugün 17.30’dan itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına İZİN VERİLMEYECEKTİR!’ açıklamasında bulundu.

Vali Yerlikaya kuvvetli sağanak uyarısı yaptı

Vali Yerlikaya’nın açıklaması şu şekilde:

  • Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün son verilerine göre İstanbul’da bugün 18.00-24.00 arası kuvvetli kar sağanakları bekleniyor.
  • Lütfen, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım. Dışarıdaysak evlerimize dönelim. Toplu taşıma araçlarını tercih edelim.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >