Haluk Bilginer hayranlarına müjde: Dr. Greif karakteriyle geri dönüyor

Haluk Bilginer, yeni bir karakterle geri dönüyor.
Haluk Bilginer, yeni bir karakterle geri dönüyor.

Şahsiyet dizisinde oynadığı Agah Bey rolüyle Uluslararası Emmy Ödülü'ne aday olan Haluk Bilginer yeni projesiyle geri dönmeye hazırlanıyor. Bilginer, Romanya'da çekilen ve genç bir ajanın maceralarını konu alan yapımda Dr. Greif karakterini canladıracak.

Usta oyuncu Haluk Bilginer, 12 bölümden oluşan Şahsiyet dizisindeki performansıyla dikkati üzerine çekti. Bilginer, Agah Bey rolüyle Uluslararası Emmy Ödülü'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday gösterildi. Usta oyuncu her ne kadar ödülün sahibi olamasa da sevenlerini gururlandırmayı başardı.

Yeni bir diziye başlıyor

BAFTA Ödüllü senarist Guy Burt tarafından kaleme alınan Alex Rider dizisinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer de yer alıyor. Dizi, Anthony Horowitz'in yazdığı Point Blanc adlı kitaptan uyarlandı.

Haluk Bilginer, 8 bölümden oluşacak olan dizide kötü adam Dr. Greif karakterini canlandıracak.

Dizinin ilk fragmanı da görücüye çıktı.

Başrol olan Alex Rider karakterini Otto Farrant canlandırırken dizinin diğer oyuncuları arasında Andrew Buchan, Stephen Dillane, Vicky McClure, Brenock O’Connor ve Ronkee Adekoluejo gibi isimler yer alıyor.

Şahsiyet dünyanın en iyi dizileri listesinde yer aldı

Türkiye'nin dijital platformlarından biri olan puhutv'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Şahsiyet, IMDB'nin yaptığı 'en iyi 100 dizi' sıralamasında 32. sıraya yükseldi. Haluk Bilginer'in Agah Bey rolüyle dikkati çektiği yapım 12 bölümden oluşuyor.

IMDb 'En İyi 100 Dizi' güncel listesi. Listede 'Şahsiyet' 32. sırada yerleşmişti
IMDb 'En İyi 100 Dizi' güncel listesi. Listede 'Şahsiyet' 32. sırada yerleşmişti

İlk 100'e girmeyi başaran bir diğer Türk yapımı, yine Bilginer'in başrolünde olduğu 'Masum' dizisi oldu.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >