Haluk Levent aracı oldu, Migros işçilerinin sorunu çözüldü

Haluk Levent arabulucu oldu
Haluk Levent arabulucu oldu

Türkiye'de 2021 yılı enflasyonu yüzde 36 oranında gelirken Migros'un Esenyurt'taki deposunda çalışan işçiler, maaşları için yüzde 8 oranındaki zam teklifini beğenmeyerek geçtiğimiz haftalarda eylem yapmaya başlamışlardı. Ahbap derneğinin kurucusu ve ünlü şarkıcı Haluk Levent şirket ve işçiler arasındaki konunun çözülmesi için arabuluculuk yaptı. Levent sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Son 9 gündür hem sendika hem taşeron firma ile görüşmem sürüyordu. Son görüşmeyi Ahbap derneğinde yaptık. 8 saat sürdü. Ve tüm sorunlar çözüldü" dedi.

Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası’na (DGD-SEN) bağlı Migros depo işçilerinin yüzde 8 zam teklifine karşı başlattıkları eylemler devam ederken, Haluk Levent, sosyal medyada yaptığı paylaşım ile 8 saatlik görüşmenin ardından taşeron firma ile tüm sorunların çözüldüğünü duyurdu.

Haluk Levent arabulucu oldu

Ahbap derneğinin kurucusu olan ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak arabuluculuk yaptığı görüşmelerde tüm sorunların çözüldüğü duyurdu.

8 saatlik görüşme sonrası sorunlar çözüldü

Paylaşımında Levent, "Canlarım! Geçen yıl Migros işçileri için arabulucu olmuştum. Çözüme kavuşmuştu. Son 9 gündür hem sendika hem taşeron firma ile görüşmem sürüyordu. Son görüşmeyi Ahbap derneğinde yaptık (8 saat sürdü) Ve tüm sorunlar çözüldü. Bilginize" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >