Haluk Levent Ukrayna için harekete geçti: AHBAP yardım TIR'ı gönderecek

Arşiv
Arşiv

Ünlü sanatçı Haluk Levent ve Ahbaplar platformu, Rusya saldırısı altındaki Ukrayna'ya insani yardım için harekete geçti. Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna'ya 5 TIR insani yardım kararı aldıklarını ve TIR'ların 2-3 gün içinde yola çıkacağını belirtti.

Rusya'nın saldırdığı Ukrayna'da halk sığınaklara kapanırken, insani yardım çalışmaları da hız kazandı. AFAD'ın, Kızılay'dan 5 TIR insani yardım malzemesinin yola çıktığını açıklamasının ardından, ünlü sanatçı Haluk Levent Ahbaplar platformu ile Ukrayna'ya insani yardım malzemesi gönderme kararı aldıklarını duyurdu.

Levent, "Ahbaplar olarak Ukrayna'ya 5 TIR insani yardım kararı aldık. Yardım malzemesi taşıyan TIR'lar 2-3 gün içinde yola çıkacak" mesajını paylaştı.

"Hayırseverler tarafından karşılanacak"

Ukrayna'ya yapılacak yardımların derneğe yapılan bağışlardan değil, hayırseverler tarafından karşılanacağı bilgisini aktaran Levent 'Ama 'çorbada benim de tuzum olsun' diyenler varsa dernek hesabına bağış yapıp 'Ukrayna için' açıklama yapabilirler' dedi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >