Haluk Levent vefat eden Semra Dinçer ile ilgili üzücü gerçeği açıkladı

Ünlü oyuncu Semra Dinçer
Ünlü oyuncu Semra Dinçer

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla tanınan Semra Dinçer, 56 yaşında kansere yenik düştü. Kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin usta oyuncuya 2 yıldır destek olduğunu belirten Haluk Levent, "İsmini vermedik, sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu, sayısız operasyon yaptırıldı ama olmadı" dedi. Levent, sosyal medyadan Dinçer'in isteği ile ismini gizli tutuklarını bir paylaşım daha yaparak açıkladı.

Yıllar önce yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandıran Semra Dinçer hayatını kaybetti. 56 yaşındaki oyuncunun ölümünün ardından hayatıyla ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı.

"İsmini vermeden yardım ettik"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Semra Dinçer'in hayatını kaybettiğini duyuran Haluk Levent, bilinmeyen bir olayı da anlattı. Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile birçok kişi için bağış toplayan Levent, 2 yıldır oyuncu için de çalıştıklarını söyledi. Ünlü şarkıcı paylaşımında olayın detaylarını şöyle anlattı:

"Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik, sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı. Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun"

Ünlü şarkıcı, acı haberi duyurduktan sonra bir açıklama daha yaptı:

"1) Semra abla birilerine kırgındı (yazamam). Bana bizzat 'Ben hayatta iken ismim yazılmasın bana bir şey olursa lütfen Ahbapların bana destek olduğunu açıkla' demişti.

2) Saat 12.24 te vefat etti. Saat 13.00 gibi tüm ailesi öğrendi. Bir saat sonrasında ise tweet attım"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >