Haluk Levent'ten ücretsiz konser

Haluk Levent son zamanlarda yardım çalışmalarıyla gündemde.
Haluk Levent son zamanlarda yardım çalışmalarıyla gündemde.

Kurduğu AHBAP platformu ile yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım eden ve birçok iyilik faaliyetinde bulunan şarkıcı Haluk Levent, kök hücre bağışının yaygınlaşması için bir kampanya başlattı. Şarkıcı ilik bekleyen hastalar için konser verip onlara destek olurken, bağış yapanlaraysa ücretsiz konserine davet edecek.

Şarkıcı Haluk Levent son zamanlarda ismini yardım çalışmalarıyla duyuruyor. Yardıma ihtiyacı olan insanlara Sosyal yardım platformu AHBAP sayesinde destek veren levent ayı zamanda bu platformun başkanı olarak bulunuyor. Son günlerde oldukça gündemde olan kök hücre bağışını atlamayan şarkıcı bu konuyla ilgili far yaratmak adına bir adım attı.

Ücretsiz konser

İlik bekleyen hastalar için konser vermeye hazırlanan Levent Instagram hesabından duyuru yaptı. Şarkıcı şöyle açıklamada bulundu:

"Öykü Arin için zamanımız daralıyor. Onun için Baran için Ufuk ve nice ilik bekleyenler için. Dünyada bir ilki gerçekleştirme kararı aldık. 20 Mart’ta İzmir’de AHBAP sponsorluğunda konser vereceğiz. Sadece kök hücre bağışı yapanlar konsere ücretsiz girebilecek."

Kolombiya'dan teşekkür mektubu almıştı

AHBAP kurucu balkanı olan Haluk Levent paraları olmadığı için ülkelerine dönüş bileti alamayan ve kalacak bir yerleri de olmaması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na sığınmak zorunda kalan Kolombiyalı dansçılarla ilgili harekete geçmiş uçak biletlerini alıp ülkelerine göndermişti.

Kolombiya devlet başkanlığı özel kalemi Haluk Levent ile iletişime geçti ve Ivan Dugue’nin teşekkürlerini iletti. Şarkıcı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >