Hamileliğe alerjisi olan kadının 9 ay boyunca başına gelmeyen kalmadı

Jessica Williams
Jessica Williams

Hamileliğe alerjisi olan 23 yaşındaki kadın, 9 ay süren kabusunu "Doğmamış bebeğim beni öldürmeye çalışıyor gibiydi" sözleriyle anlattı.

Domuz gribi teşhisi konuldu
2 ay sonra durumunda hiçbir gelişme olmayan Jessica'ya yapılan testler sonucunda, domuz gribi teşhisi konuldu. Domuz gribinden 2 haftada kurtuldu ancak genç kadının çilesi bitmedi. Semptomlar hala devam ediyordu.
Domuz gribi teşhisi konuldu 2 ay sonra durumunda hiçbir gelişme olmayan Jessica'ya yapılan testler sonucunda, domuz gribi teşhisi konuldu. Domuz gribinden 2 haftada kurtuldu ancak genç kadının çilesi bitmedi. Semptomlar hala devam ediyordu.
10 dakika boyunca kalkamadı
Bir sabah uyandığında oturamadığını fark eden genç kadın, göğsünde bir ağırlık hissediyordu. İlk başta karnının büyüklüğünden kaynaklandığını düşündü; ancak 10 dakika boyunca yataktan kalkamayınca annesini aradı.
10 dakika boyunca kalkamadı Bir sabah uyandığında oturamadığını fark eden genç kadın, göğsünde bir ağırlık hissediyordu. İlk başta karnının büyüklüğünden kaynaklandığını düşündü; ancak 10 dakika boyunca yataktan kalkamayınca annesini aradı.
Ciğerlerinde kan pıhtısı 
Annesi tansiyonunun çok yüksek olduğunu görünce ambulans çağırdı. Acilen hastaneye kaldırılan Jessica'ya doktorlar ciğerlerinde kan pıhtıları olduğunu ve bunun ölümcül olabileceğini söyledi.
Ciğerlerinde kan pıhtısı Annesi tansiyonunun çok yüksek olduğunu görünce ambulans çağırdı. Acilen hastaneye kaldırılan Jessica'ya doktorlar ciğerlerinde kan pıhtıları olduğunu ve bunun ölümcül olabileceğini söyledi.
Anemi teşhisi konuldı
Kan sulandırıcı ve demir hapları kullanmaya başlayan kadına, bu kez de anemi teşhisi konuldu. 38 haftalık hamileyken ise göbeğinde kırmızı kaşıntılı döküntüler çıkmaya başladı. Bir haftada bütün vücuduna yayıldı. Kaşıntı öyle dayanılmazdı ki, karnı kanayana kadar kaşıyordu.
Jessica'ya bu kez hormon değişikliğinden kaynaklanan bir çeşit alerji olan polimorfik erüpsiyonu teşhisi konuldu. Kaşıntıyı yatıştırmak için antihistamin verildi. Genç kadının vücudu adeta hamilelikle savaşıyordu.
Anemi teşhisi konuldı Kan sulandırıcı ve demir hapları kullanmaya başlayan kadına, bu kez de anemi teşhisi konuldu. 38 haftalık hamileyken ise göbeğinde kırmızı kaşıntılı döküntüler çıkmaya başladı. Bir haftada bütün vücuduna yayıldı. Kaşıntı öyle dayanılmazdı ki, karnı kanayana kadar kaşıyordu. Jessica'ya bu kez hormon değişikliğinden kaynaklanan bir çeşit alerji olan polimorfik erüpsiyonu teşhisi konuldu. Kaşıntıyı yatıştırmak için antihistamin verildi. Genç kadının vücudu adeta hamilelikle savaşıyordu.
Kızı dünyaya geldikten sonra kurtuldu
Daha da ilginci kızı Ivy'i dünyaya getirdikten hemen sonra, döküntüler kaybolmaya başladı.
Kızı dünyaya geldikten sonra kurtuldu Daha da ilginci kızı Ivy'i dünyaya getirdikten hemen sonra, döküntüler kaybolmaya başladı.
Jessica, "Sanki doğmamış bebeğim beni öldürmeye çalışıyor gibiydi. Doğar doğmaz 9 ay boyunca yaşadığım kabus sona erdi. Döküntüler gözlerimin önünde kayboldu" diye konuştu.
Jessica, "Sanki doğmamış bebeğim beni öldürmeye çalışıyor gibiydi. Doğar doğmaz 9 ay boyunca yaşadığım kabus sona erdi. Döküntüler gözlerimin önünde kayboldu" diye konuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >