Hamileliğin çekilmez derdi mide bulantısının önüne geçecek 7 mucize

Her hamilenin derdine deva olacak bitkisel çözümler.

Hamilelik yaşamayan bilmez, mide bulantısının bir insana ne kadar acı çektirdiğini… Mide bulantısı hayatı çekilmez hale getirir, özellikle saatler süren sabah bulantıları. Bu sıkıntıdan kurtulmak istiyorsanız, doğruca mutfağa gitmeniz yeterli olacaktır. İşte mutfağınızda gizli kalmış mucizevi ürünler;
Nane limon çayı
Kahvaltının ardından ılık bir nane limon çayı, mide bulantısı yaşamanızın önüne geçecektir.
Nane limon çayı Kahvaltının ardından ılık bir nane limon çayı, mide bulantısı yaşamanızın önüne geçecektir.
Zencefil 
Doktorlar, bulantı yaşayan birçok hamileye zencefil tüketmesini tavsiye eder. Zencefili toz halinde ya da taze olarak tüketebilirsiniz.
Zencefil Doktorlar, bulantı yaşayan birçok hamileye zencefil tüketmesini tavsiye eder. Zencefili toz halinde ya da taze olarak tüketebilirsiniz.
Tohumlarda gizil olan şifa
Mideleri yatıştırmak için anason ya da rezene tohumu çiğneyebilirsiniz.
Tohumlarda gizil olan şifa Mideleri yatıştırmak için anason ya da rezene tohumu çiğneyebilirsiniz.
B6 vitamini takviyesi
Araştırmalar günde üç kez 25 miligram B6 vitamini alan kadınların mide bulantısı yaşamadığını ortaya koydu. B6 vitamini et ve süt ürünlerinin yanı sıra muzda da bulunur. B6 vitaminini doktorunuz onay verirse ilaç olarak da kullanabilirsiniz.
B6 vitamini takviyesi Araştırmalar günde üç kez 25 miligram B6 vitamini alan kadınların mide bulantısı yaşamadığını ortaya koydu. B6 vitamini et ve süt ürünlerinin yanı sıra muzda da bulunur. B6 vitaminini doktorunuz onay verirse ilaç olarak da kullanabilirsiniz.
En iyi ilaç su
Uzmanlar, günde üç litre su tüketilmesi gerektiğini tavsiye eder. Bu oran hamileler için biraz daha fazladır. Günde en az 3 litre su tüketmeye özen gösteren bir gebe kolay kolay mide bulantısı sorunu yaşamaz.
En iyi ilaç su Uzmanlar, günde üç litre su tüketilmesi gerektiğini tavsiye eder. Bu oran hamileler için biraz daha fazladır. Günde en az 3 litre su tüketmeye özen gösteren bir gebe kolay kolay mide bulantısı sorunu yaşamaz.
Limon koklayın
Kulağa çok garip geliyor ama bir dilim limon koklamak mide bulantılarını dindiriyor.
Limon koklayın Kulağa çok garip geliyor ama bir dilim limon koklamak mide bulantılarını dindiriyor.
Kraker bulundurun
Uyumadan önce yatağınızın yakınına kraker alın. Gözünüzü açar açmaz, ağzınıza bir kraker atın. Boş mideyle ayağa kalkmayacağınız için mide bulantısı sorunu da yaşamayacaksınız.
Kraker bulundurun Uyumadan önce yatağınızın yakınına kraker alın. Gözünüzü açar açmaz, ağzınıza bir kraker atın. Boş mideyle ayağa kalkmayacağınız için mide bulantısı sorunu da yaşamayacaksınız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >