Hasta ve engelli çocuklar mutlu olsun diye onları süper kahraman olarak resmetti

Hasta çocuklara özel çizimler
Hasta çocuklara özel çizimler

Fotoğrafçı Josh Rossi binlerce dolar harcayarak hasta ve engelli olan çocukların fotoğraflarını, moral olması için onları süper kahramanlar şeklinde resmetti.

Bu işin tutkuyla yapıldığını gösteren ve bunun için uzun çalışma vakitleri ayıran fotoğraf sanatçısı Rossi, konuyla ilgili fikirlerini paylaştı; ‘Bu fikir, kanser ve diğer hastalıklar gibi çocuklar için düşünüldü. Onların zayıf yönlerini değil güçlü yönlerini göstermek istedim. 8 yaşın altında 6 çocuk için çalıştım ve her birini bir film posteri stiliyle hazırladım.’

Yapılan çizimlerin her biri için 10 bin dolar civarında değer biçildi. Ancak bunlar satılmak için değil iyi bir neden için bağışlandı. İlk olarak çizimlerini yapan Rossi her bir posteri verirken her çocuğun sevinçlerini kayıt altına aldı. Ortaya oldukça duygusal görüntüler çıkarken bu anlar Rossi’yi de şaşırttı.

Rossi'nin çalışmalarını daha ayrıntılı olarak takip etmek ve incelemek için Web sitesini, Facebook sayfasını ve Instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Haberi daha fazla uzatmadan sizi o duygusal görüntülerle baş başa bırakalım…

​Kayden Kinckle, Cyborg 

                                    Kayden, iç organlarının göbeğinin dışında büyüyen 5 yaşında bir çocuk. Doktorlar hayatını kurtarmak için her iki bacağını birden kesmek zorunda kaldılar.
​Kayden Kinckle, Cyborg Kayden, iç organlarının göbeğinin dışında büyüyen 5 yaşında bir çocuk. Doktorlar hayatını kurtarmak için her iki bacağını birden kesmek zorunda kaldılar.
Sofie Loftus, Wonder Woman 

                                    Sofie, embriyonal rabdomiyosarkom olarak adlandırılan bağ dokularının nadir bir kanseri ile savaşan 3 yaşında bir çocuk.
Sofie Loftus, Wonder Woman Sofie, embriyonal rabdomiyosarkom olarak adlandırılan bağ dokularının nadir bir kanseri ile savaşan 3 yaşında bir çocuk.
Teagan Pettit, Superman

                                    Teagan sadece yarım kalp, hipoplastik sol kalp sendromu olarak bilinen bir durumla doğdu. O, 3 açık kalp ameliyatı geçirdi. Geceleri oksijen taktı, çok ilaç aldı ve yakın zamanda besleme borusunu çıkardı.
Teagan Pettit, Superman Teagan sadece yarım kalp, hipoplastik sol kalp sendromu olarak bilinen bir durumla doğdu. O, 3 açık kalp ameliyatı geçirdi. Geceleri oksijen taktı, çok ilaç aldı ve yakın zamanda besleme borusunu çıkardı.
Mataese Manuma, Aquaman 

                                    Mataese, akut megakaryoblastik lösemi olarak adlandırılan nadir bir kanser türünü bünyesinde barındıran 2 yaşında bir çocuk.
Mataese Manuma, Aquaman Mataese, akut megakaryoblastik lösemi olarak adlandırılan nadir bir kanser türünü bünyesinde barındıran 2 yaşında bir çocuk.
Zaiden Stolrow, Flash 

                                    Zaiden, şiddetli Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) olan 7 yaşında bir çocuk.
Zaiden Stolrow, Flash Zaiden, şiddetli Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) olan 7 yaşında bir çocuk.
Simon Fullmer, Batman 

                                    Simon, 5 yaşında nevroblastoma olarak adlandırılan nadir bir sinir kanseri türünü bünyesinde barındırıyor.
Simon Fullmer, Batman Simon, 5 yaşında nevroblastoma olarak adlandırılan nadir bir sinir kanseri türünü bünyesinde barındırıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >