Harry Potter'ın yazarı J.K. Rowling'in sitesinde gizlenmiş bir sayfa var: Bakalım bulabilecek misiniz?

J.K. Rowling sitesinde gizli bir bölüm olduğunu ima eden bir ileti yayınladı. Bakalım gizli sayfayı bulmak ne kadar sürenizi alacak?

Harry Potter serisinin bitmesinin üzerinden çok zaman geçti ancak yazar J.K. Rowling insanların kafasını karıştırmaya devam ediyor. Kitapta da türlü kurmaca oyunlarıyla okuyucuların zihinlerini allak bullak eden Rowling bu kez de yeni açtığı internet sitesinde yaptı yapacağını.



Sitesine bir 'easter egg' ekleyen yazar, yayınladığı iletide bunun ipuçlarını verdi; "Eski sitemde keşfettiğim gerçeği açığa çıkarma yöntemini halen unutmadım, belki düğmeyi hemen bulamayabilirsiniz. Fakat bazı hayır kuruluşlarının linklerini bulacaksınız, kendiminki olan Lumos da dahil olmak üzere" Eüer gizemi çözmek istiyorsanız buradan siteye ulaşabilirsiniz. Ama biz yine de dayanamayanlar için çözümü anlattık.

Çözüm:
Anasayfaya girdikten sonra sayfayı aşağıya doğru sürüklemelisiniz. Yazı masasına gelince buruşmuş müsvedde kağıdına tıklayın. Karşınıza “easter egg”i bulduğunuza dair bir sayfa çıkacak.




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >