Türkiye'nin gündemine oturmuştu: Hasarlı Ferrari’nin yeni sahibi belli oldu... Futbolcu satın aldı

Geçtiğimiz günlerde test sürüşü sırasında E-5 karayolunda kaza yapan 2012 model Ferrari 458 Italia, yeni sahibini buldu. Kazaya karışan aracın bakım ve onarımını üstlenen lüks araç tamircisi Hakan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada otomobili sattığını duyurdu.
Kazaya karışan aracın bakım ve onarımını üstlenen lüks araç tamircisi Hakan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada otomobili sattığını duyurdu. Yılmaz’ın aktardığına göre kazalı Ferrari, son olarak Bakırköyspor forması giyen 34 yaşındaki futbolcu Sercan Türk tarafından satın alındı.
Futbolcunun otomobil merakı ortaya çıktı
Otomobil tutkusuyla bilinen Sercan Türk’ün, daha önce de hasarlı araçları alıp topladığı öğrenildi. Türk’ün Ferrari’yi de tamir ettirerek yeniden trafiğe çıkaracağı belirtildi.
Ne kadara satıldı?
Hakan Yılmaz, satış rakamını açıklamazken, Ferrari 458 Italia’nın piyasa değerinin yaklaşık 15 milyon TL olduğu biliniyor. Aracın kaza nedeniyle %50’nin üzerinde değer kaybıyla satıldığı ifade edildi. Yılmaz, tamirle uğraşmak istemediği için satışa gittiğini, geriye kalan borçlarını da ödeyerek kimseyi mağdur etmeyeceğini vurguladı.

Aracın geçmişi de hasarlıydı
Yılmaz, Ferrari’nin daha önce de ciddi kazalar geçirdiğini, şase ve podyelerinde hasar bulunduğunu hatırlattı. Araç son kazada da bu geçmiş sorunlar nedeniyle daha fazla hasar aldı.
Yılmaz, "Aracın kazalı halde satışını gerçekleştirdik. Kalan ödemeyi dairemi satıp müşterimize vereceğiz" dedi
