Hastalığa yakalanan Burak'tan kahreden haber!

Burak
Burak

Hastalığa yakalanan ünlü oyuncu Burak Özçivit, bir süre ekranlardan uzak kalacak!

Geçtiğimiz yıllarda Meryem Uzerli'nin yakalandığı tükenmişlik sendromuna, ünlü oyuncu Burak Özçivit de yakalandı.

Tedavi görmeye başladı
Yıllardır aralıksız çalışan Burak Özçivit'in, bu rahatsızlığı yüzünden psikoloğa gittiği ortaya çıktı. Burak Özçivit, "Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris'e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum" dediği öğrenildi. Bu sorunu yüzünden tedavi sürecine başlayan Burak Özçivit'e, eşi Fahriye Evcen'in de destek olduğu öğrenildi.
Tedavi görmeye başladı Yıllardır aralıksız çalışan Burak Özçivit'in, bu rahatsızlığı yüzünden psikoloğa gittiği ortaya çıktı. Burak Özçivit, "Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris'e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum" dediği öğrenildi. Bu sorunu yüzünden tedavi sürecine başlayan Burak Özçivit'e, eşi Fahriye Evcen'in de destek olduğu öğrenildi.
Ekranlardan uzak kalacak
Rahatsızlığı yüzünden yeni sezon için gelen işleri de geri çevirdiği söylenen Burak Özçivit, yakın zamanda ekranlarda görünmeyecek.
Ekranlardan uzak kalacak Rahatsızlığı yüzünden yeni sezon için gelen işleri de geri çevirdiği söylenen Burak Özçivit, yakın zamanda ekranlarda görünmeyecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >