Hatay'da dolandırıcılık operasyonu: 40 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs gardıroptan çıktı

40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı.
40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı.

Hatay Emniyeti, dolandırıcılık suçundan 40 yıl hapis cezası bulunan A.B.’yi operasyonla yakaladı. Şahıs saklandığı gardıroptan çıkarılarak gözaltına alındı ve sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Polis, kentte huzur ve güvenliği sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirde huzur ve asayişin korunması amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Dolandırıcılık suçlarından 40 yıl hapis cezası bulunan A.B., polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu saklandığı gardıropta yakalandı.

A.B., banka ve kredi kurumlarını araç olarak kullanmak suretiyle dolandırıcılık ile bilişim sistemlerini ve kredi kurumlarını dolandırıcılık amacıyla kullanmakla suçlanıyordu. Emniyet güçlerinin yürüttüğü istihbarat çalışmaları sayesinde aranan şahıs elbise dolabındayakalandı.

Yakalanan şahıs, polis merkezindeki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >