Havaya ateş açan Fatih Bulut özür diledi

Şarkıcı Fatih Bulut.
Şarkıcı Fatih Bulut.

Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısıyla ünlenen Fatih Bulut, önceki gün katıldığı asker eğlencesinde havaya 11 el ateş etti. Silahı tutukluk yaptığı için ateş etmeyi kesen Bulut, sosyal medya hesabından açıklama yaparak özür diledi.

Çok Sevdim Yalan Oldu şarkısıyla ünlenen şarkıcı Fatih Bulut, önceki gün bir asker eğlencesine katıldı. Eğlence sırasında silahını çıkartarak havaya ateş etmeye başlayan Bulut'a davetliler müdahale etti.

Bu görüntülerin sosyal medya düşmesinin ardından tepki çeken şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'Özür dilerim

Fatih Bulut Instagram üzerinden yaptığı açıklamada,

"Rahmetli abimin emaneti öz yeğenimi askere uğurladığımız; aile bireyleri ve yakın akrabalarımızın katıldığı asker eğlencesinde kuru sıkı tabanca ile askerimi cesaretlendirme amaçlı havaya ateş açtım. Vatanını ve bayrağını seven bir birey olarak bizzat kendim de bu vatanın her zaman hazırda bekleyen bir askeriyim. Yapmış olduğum bu davranıştan dolaylı hatalı olduğumu anladım. Tüm halkımızdan ve tüm sevenlerimden özür dilerim. Şehitler ölmez vatan bölünmez" ifadelerini kullandı.

Fatih Bulut'un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama.
Fatih Bulut'un sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama.

'Fatih bilinçli biri'

Fatih Bulut'un havaya ateş etmesiyle ilgili bir sabah programına bağlanan menajeri, "Fatih Bulut çok bilinçli biri, o silah ona zorla verildi" açıklamasını yapmıştı. Bulut,kişisel Instagram hesabından da tepki çeken olayla ilgili savunmasını yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >