Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'sini görenler gözlerine inanamıyor!

Beton Ayşe
Beton Ayşe

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si Hayfa Safi Tulun'un son hali, görenleri şaşkına çeviriyor!

Bir zamanların efsane dizisi Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe'si Hayfa Safi Tulun'un son hali, görenleri şaşkına çeviriyor.

Hayat Bilgisi'yle izleyici karşısına geçti
Hayfa Safi, Perran Kutman'ın başrolünü oynadığı Hayat Bilgisi isimli dizide Beton Ayşe karakteriyle izleyicinin karşısına geçmişti.
Hayat Bilgisi'yle izleyici karşısına geçti Hayfa Safi, Perran Kutman'ın başrolünü oynadığı Hayat Bilgisi isimli dizide Beton Ayşe karakteriyle izleyicinin karşısına geçmişti.
Hayfa Safi kimdir?
1978'de Beyrut doğumlu olan Hayfa Safi, Türkiye'ye 1 yaşındayken taşındı. Babasını bir trafik kazasında kaybeden Safi, Şişli Lisesi mezunu. 1994 yılında kurdukları Fecr-i Ati Tiyatro topluluğu ile sahnelere adım atan ünlü isim, sektöre Hayat Bilgisi dizisiyle başladı.
Hayfa Safi kimdir? 1978'de Beyrut doğumlu olan Hayfa Safi, Türkiye'ye 1 yaşındayken taşındı. Babasını bir trafik kazasında kaybeden Safi, Şişli Lisesi mezunu. 1994 yılında kurdukları Fecr-i Ati Tiyatro topluluğu ile sahnelere adım atan ünlü isim, sektöre Hayat Bilgisi dizisiyle başladı.
İşte son hali!
Ünlü isim, şimdilerde ekranlardan uzakta sakin bir hayat yaşıyor.
İşte son hali! Ünlü isim, şimdilerde ekranlardan uzakta sakin bir hayat yaşıyor.
''Onları görmezden gelemem...'' 
Ekranla arasına kesin bir çizgi koymadığını özellikle belirten oyuncu, inandığı bir projede yer alabileceğinin altını çiziyor. Safi, "Ekran macerası benim için bitmedi. Sadece ekranda olmak için olmayı tercih etmedim hiçbir zaman. Gerçekten içime sinen bir projede tekrar yer alırım ama dediğim gibi sadece var olmak için değil. İnanmadığım bir işte olmak istemem. Önceliğim şuanda yaptığım iş. Çünkü birilerinin bu canlıların sessiz çığlıklarını duyması ve el atması gerekiyor. 2 aylık bir köpeğin gördüğü şiddetten elimde can verdiği oldu. Onları görmezden gelemem...'' açıklamasında bulundu.
''Onları görmezden gelemem...'' Ekranla arasına kesin bir çizgi koymadığını özellikle belirten oyuncu, inandığı bir projede yer alabileceğinin altını çiziyor. Safi, "Ekran macerası benim için bitmedi. Sadece ekranda olmak için olmayı tercih etmedim hiçbir zaman. Gerçekten içime sinen bir projede tekrar yer alırım ama dediğim gibi sadece var olmak için değil. İnanmadığım bir işte olmak istemem. Önceliğim şuanda yaptığım iş. Çünkü birilerinin bu canlıların sessiz çığlıklarını duyması ve el atması gerekiyor. 2 aylık bir köpeğin gördüğü şiddetten elimde can verdiği oldu. Onları görmezden gelemem...'' açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >