Hayatını kaybeden O Ses yıldızının son sözleri ortaya çıktı

Hayatını kaybeden O Ses Çocuklar'ın genç yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın son sözleri, yürekleri dağladı.
Hayatını kaybeden O Ses Çocuklar'ın genç yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın son sözleri, yürekleri dağladı.

Dün hayatını kaybeden O Ses Çocuklar'ın genç yarışmacısı Nazar Nur Kaya'nın son sözleri, yürek dağladı. Talihsiz kızın ablası telefonla bağlandığı programda kardeşinin son sözlerinin "Beni buradan alamayacaksınız, bırakmayacaklar" olduğunu söyledi.

2014 yılında O Ses Türkiye yarışmacısına katılan Nazar Nur Kaya, dün hayatını kaybetti. 15 yaşındaki kardeşinin cenazesini almaya giderken telefonla Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan abla Hatice Kaya, kardeşinin son sözlerini anlattı:

"Acımız çok büyük. mide bulantısı ve kusmayla hastaneye gittik önce teşhis koyamadılar. Tedavi sürecinde ne oldu anlamadık. Yoğun bakımda boyunda bir kateter takıldı ve uyanmamasına sebep oldu. Nazar'ın son kelimesi 'Alamayacaksınız, beni bırakmayacaklar' oldu. İlk gittiğimiz tahlillerinde de belli bütün organları tertemizdi. Nasıl oldu 6 günden bütün organları mahvoldu anlamadık. Bu tedavinin bir açıklaması olmalı. Ben kardeşimi sadece böbrek rahatsızlığıyla hastaneye götürdüm."

"Nazar hastaneye yürüyerek geldi"
Abla Hatice Kaya, "Nazar hastaneye yürüyerek geldi, kameralarda bu kayıtlar var. Hastane istediği kadar kendini savunsun. Ben her şeyi biliyorum, gözlerimle gördüm. Ben onlara katil demek istemiyorum Allah'a havale ediyorum. Kardeşimin sadece midesi bulanıyordu iddia edildiği gibi şuuru kapalı falan değildi" açıklamasında bulundu.
"Nazar hastaneye yürüyerek geldi" Abla Hatice Kaya, "Nazar hastaneye yürüyerek geldi, kameralarda bu kayıtlar var. Hastane istediği kadar kendini savunsun. Ben her şeyi biliyorum, gözlerimle gördüm. Ben onlara katil demek istemiyorum Allah'a havale ediyorum. Kardeşimin sadece midesi bulanıyordu iddia edildiği gibi şuuru kapalı falan değildi" açıklamasında bulundu.
"Kardeşimin hayalleriyle bizde yok olduk"
Abla Kaya; "Nazar şarkı yazıyordu. Büyüyünce çok ünlü bir şarkıcı olacaktı; konservatuvara hazırlanıyordu. Kardeşimin hayalleriyle bizde yok olduk. Olay hakkında dava açacağız peşinde olacağız" dedi.
"Kardeşimin hayalleriyle bizde yok olduk" Abla Kaya; "Nazar şarkı yazıyordu. Büyüyünce çok ünlü bir şarkıcı olacaktı; konservatuvara hazırlanıyordu. Kardeşimin hayalleriyle bizde yok olduk. Olay hakkında dava açacağız peşinde olacağız" dedi.
Şahin Kendirci duyurdu
Başrol oynadığı Müslüm filminin mutluluğunu yaşayan genç oyuncu Şahin Kendirci, O Ses Çocuklar yarışmasındaki arkadaşı Nazar Nur Kaya hakkında Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile acı haberi Türkiye'ye duyurdu.
Şahin Kendirci duyurdu Başrol oynadığı Müslüm filminin mutluluğunu yaşayan genç oyuncu Şahin Kendirci, O Ses Çocuklar yarışmasındaki arkadaşı Nazar Nur Kaya hakkında Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile acı haberi Türkiye'ye duyurdu.
Yoğun bakıma alınmıştı
Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendircioğlu Instagram hesabından duyurdu.
Yoğun bakıma alınmıştı Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya, mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendircioğlu Instagram hesabından duyurdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >